Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Αυτοί είναι οι δύο εκτελεστές της Σέχτας

Ο Αν. Τσεχιλίδης κατονόμασε και άλλο μέλος της Σέχτας που πήρε μέρος μαζί με τον Μαμαλικόπουλο στην εκτέλεση του Γκιόλια.

Τους εκτελεστές της Σέχτας Επαναστατών που γάζωσαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου του 2010 αποκαλύπτουν οι ένορκες καταθέσεις που έδωσε στην αστυνομία της Κύπρου ο καταδικασμένος σε ισόβια για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα Αναστάσιος Τσεχιλίδης.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, ενώ μέχρι τώρα ο βαρυποινίτης υποστήριζε ότι δολοφόνος του άτυχου δημοσιογράφου ήταν ο συγκατηγορούμενός του Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, στις καταθέσεις του, που κοινοποιήθηκαν στην ελληνική Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, κατονομάζει μαζί με αυτόν και ένα δεύτερο μέλος της Σέχτας, για το οποίο μάλιστα υποστηρίζει ότι έριξε τις πρώτες και καθοριστικές βολές στον Σωκράτη Γκιόλια.

Το πρόσωπο αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ένας γνωστός αντιεξουσιαστής που έχει αλβανική υπηκοότητα, καθώς είναι γεννημένος σε χωριό της Β. Ηπείρου που κατοικείται μόνο από Ελληνες. Πρόκειται για τον 34χρονο Αιμίλιο Π., τον οποίο ο Τσεχιλίδης υποστηρίζει ότι είχε γνωρίσει την εποχή που βρισκόταν ακόμη στην Αθήνα, πριν διαπράξουν μαζί με τον Μαμαλικόπουλο την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα, το καλοκαίρι του 2012.

«Πείτε στην Αντιτρομοκρατική, που ξέρει καλά τον Αιμίλιο Π., να τον ανακρίνει όχι μόνο για τη δολοφονία του Γκιόλια, αλλά και γι’ αυτήν του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής Νεκτάριου Σάββα, τον οποίο επίσης σκότωσε η Σέχτα» λέει στην κατάθεσή του ο Τσεχιλίδης, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει αποκαλύψει ακόμα και την ταυτότητα του ανθρώπου που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του Γκιόλια.
Ο Αιμίλιο Π. δεν είναι άτομο άγνωστο την Αντιτρομοκρατική. Διέμενε μαζί με τον Μαμαλικόπουλο στην κατάληψη της οδού Βαλτετσίου. Οταν η Αντιτρομοκρατική συνέλαβε εκεί, με αίτημα των κυπριακών Αρχών, τον Μαμαλικόπουλο, είχε προσαχθεί και ο Αιμίλιο Π. Ομως αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν υπήρχε κάτι εις βάρος του.

Ο Βορειοηπειρώτης φέρεται να έκανε στενή παρέα με γνωστό κακοποιό που είχε απασχολήσει τις Αρχές για διακίνηση κοκαΐνης στο κέντρο της Αθήνας, κάτι με το οποίο είχε σχέση και ο Μαμαλικόπουλος, που ήταν και ο ίδιος χρήστης και είχε εμπλακεί με κυκλώματα εισαγωγής κοκαΐνης στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο πρόσωπο κατοικούσε σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, αλλά τα ίχνη του έχουν χαθεί εδώ και έξι μήνες από την περιοχή. Οι πληροφορίες λένε πως είναι αυτός που ήρθε σε επαφή με τον  ηθικό αυτουργό της πενταπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα και έκλεισε το «συμβόλαιο θανάτου» με εκτελεστές τον Μαμαλικόπουλο και τον Τσεχιλίδη.

Αγριο ξύλο στις φυλακές

Οι αποκαλύψεις του Τσεχιλίδη για την εμπλοκή του Μαμαλικόπουλου και του Αιμίλιο Π. στην οργάνωση Σέχτα Επαναστατών ήταν η αφορμή για να πέσει άγριο ξύλο στις φυλακές της Λάρνακας, όπου κρατούνται οι δύο βαρυποινίτες μετά την καταδίκη τους από την κυπριακή Δικαιοσύνη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς των άλλοτε φίλων είχε ξεκινήσει ήδη μέσα στο δικαστήριο, όταν ο 40χρονος Τσεχιλίδης άκουσε την ετυμηγορία με τη βαριά καταδίκη του σε πέντε φορές ισόβια και άρχισε να φωνάζει μέσα στην αίθουσα πως θα κάνει αποκαλύψεις, ενώ ταυτόχρονα ζητούσε να μιλήσει με τους αστυνομικούς! Ηταν η πρώτη φορά που του επιτέθηκε ο επίσης ισοβίτης Μαμαλικόπουλος…

Οταν μετήχθησαν στις φυλακές της Λάρνακας, ο Μαμαλικόπουλος προσπάθησε επανειλημμένα να χτυπήσει τον άλλοτε σύντροφό του και μάλιστα με αιχμηρό αντικείμενο, αλλά τον εμπόδισαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να τους αλλάξουν πτέρυγα.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...