Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

«Ασέλγεια» επί… πτώματος

Με (γερμανική) αλαζονεία ο Ματς Χούμελς δήλωσε ύστεαρ από 48 ώρες ότι τα «πάντσερ» δεν ήθελαν να διασύρουν κι άλλο τους Βραζιλιάνους

Αλάτι στις πληγές των Βραζιλιάνων συνεχίζουν να ρίχνουν οι Γερμανοί. Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε ο Ματς Χούμελς. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ είπε με έπαρση ότι τα «πάντσερ» τράβηξαν συνειδητά το πόδι από το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού προκειμένου να μη διασύρουν περισσότερο τους Βραζιλιάνους!
«Αυτό που είπαμε μεταξύ μας ήταν ότι έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, αλλά να μην προσπαθήσουμε να τους ξεφτιλίσουμε. Πρέπει να δείχνεις σεβασμό σε έναν αντίπαλο και είναι πολύ σημαντικό ότι εμείς το κάναμε αυτό και δεν προσπαθήσαμε να κάνουμε κόλπα ή κάτι τέτοιο. Απλώς κάναμε το παιχνίδι μας για 90 λεπτά» τόνισε ο αμυντικός της Ντόρτμουντ.
Δηλώσεις πάντως που -αν μη τι άλλο- βγάζουν ειρωνεία και υπεροψία, και όχι σεβασμό και συμπόνοια για τον αντίπαλο. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έγιναν μετά τον αγώνα αλλά σχεδόν δύο 24ωρα μετά την τραγική βραδιά της «σελεσάο», που σόκαρε και γέμισε πίκρα ένα ολόκληρο έθνος.
Ο Χούμελς εξήγησε ακόμη ότι το απίστευτο 7-1 ήρθε εύκολα μετά το δεύτερο γκολ. «Οι παίκτες της Βραζιλίας αποδιοργανώθηκαν εντελώς, ήταν σε σύγχυση κι εμείς δεν χάσαμε καμία ευκαιρία μέχρι να φτάσουμε το σκορ στο 5-0. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Πρέπει να το απολαύσει κανείς» συμπλήρωσε ο 25χρονος άσος και ξεκαθάρισε ότι θα είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή, αφού ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός.

«Σκληρή μάχη»

Πάντως, όταν ρωτήθηκε για τον μεγάλο τελικό, δεν έδειξε αλαζονικό ύφος.
«Θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Ηταν υπέροχο έτσι όπως εξελίχθηκε ο ημιτελικός, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας έναν διαφορετικό αγώνα. Ξέρουμε πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι. Θα γίνει σίγουρα σκληρή μάχη κι αν χάσουμε την Κυριακή, ό,τι συνέβη στον ημιτελικό δεν θα έχει αξία. Ξέρουμε ότι είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά θα πρέπει πάντα να έχουμε κι ένα κομμάτι της τύχης μαζί μας» είπε χαρακτηριστικά.

«Καρφιά» για τον Σκολάρι που ζει ακόμη στον κόσμο του

Πολλοί φίλαθλοι στη Βραζιλία είναι στα όρια… νευρικής κρίσης μετά την ταπεινωτική ήττα στον ημιτελικό και ζητούν την «κεφαλήν επί πίνακι» του Λουί Φελίπε Σκολάρι (φωτό). Ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο» δείχνει να ζει μια… άλλη πραγματικότητα. «Η ιστορία έγραψε ότι η Βραζιλία έφτασε στα ημιτελικά πρώτη φορά μετά το 2002. Γιατί να διαλύσουμε την ομάδα; Επειδή χάσαμε ένα ματς;» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Σίγουρα ήταν μια καταστροφική ήττα, η χειρότερη όλων των εποχών για τη Βραζιλία, αλλά πρέπει να μάθουμε να το αντιμετωπίζουμε. Ηταν έξι εφιαλτικά λεπτά, αλλά συνέβησαν».
Την ίδια ώρα, ο μάνατζερ του Νεϊμάρ, Βάγκνερ Ριμπέιρο τον «κάρφωνε» με ειρωνικό τρόπο. Μέσω twitter παρουσίασε μια λίστα με τα «προσόντα» που πρέπει να έχει κάποιος για τον πάγκο της «σελεσάο». Το πρώτο είναι «να είναι προπονητής στην Πορτογαλία και να μην κερδίζει τίποτα». Το δεύτερο «να απολύεται την επόμενη ημέρα από την Τσέλσι». Το τρίτο «να πηγαίνει για προπονητής στο Ουζμπεκιστάν». Επίσης «να αναλαμβάνει μία μεγάλη ομάδα (σ.σ.: Παλμέιρας) και να τη ρίχνει στη δεύτερη κατηγορία», «να αφήνει την ομάδα 56 ημέρες πριν από το τέλος της σεζόν και να “αποφεύγει” τον υποβιβασμό». Το έκτο περιλάμβανε διάφορα υβριστικά επίθετα, με τα οποία «στόλισε» τον 65χρονο κόουτς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...