Την ευχή του Σπάρτης πήρε ο Καρατζαφέρης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την ευχή του Σπάρτης πήρε ο Καρατζαφέρης

Μετά τη δημοσιοποίηση των θέσεών του για τη φορολόγηση της Εκκλησίας, οι οποίες εξέπληξαν αρκετούς κληρικούς, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης αναζητεί τρόπους να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που ενδεχομένως έχει δημιουργηθεί.

Ετσι, σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η προχθεσινή συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ με τον μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιο, στο πλαίσιο της περιοδείας του Γ. Καρατζαφέρη στη Σπάρτη.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για θέματα που απασχολούν τόσο την Εκκλησία όσο και την τοπική κοινωνία. Ο κ. Καρατζαφέρης άκουσε προσεκτικά τα θέματα που έθεσε ο μητροπολίτης Ευστάθιος, ενώ από την πλευρά του εξήρε το πνευματικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης Σπάρτης.

Κατά την έξοδό τους ο μητροπολίτης ευχήθηκε καλό κατευόδιο στον κ. Καρατζαφέρη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είστε ένας άνθρωπος της Εκκλησίας, ένας άνθρωπος καλλιεργημένος. Εχετε κλείσει στην καρδιά σας Χριστό και Ελλάδα. Για μένα αυτό λέει πολλά και πιστεύω ότι λέει και για όλη την Ελλάδα».