Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πατέρας φονιάς και αυτόχειρας!

Αμερικανός, όταν έμαθε ότι η σύζυγός του θα τον εγκαταλείψει, τη σκότωσε μαζί με τα τρία παιδιά τους και μετά αυτοκτόνησε!

Αμερικανός, όταν έμαθε ότι η σύζυγός του θα τον εγκαταλείψει, τη σκότωσε μαζί με τα τρία παιδιά τους και μετά αυτοκτόνησε!

Τραγωδία που δεν χωρά ο ανθρώπινος νους εκτυλίχθηκε στην Πενσιλβανία των ΗΠΑ, όπου βρέθηκαν νεκροί ένα ζευγάρι, τα τρία μικρά παιδιά τους και το σκυλί της οικογένειας. Δράστης του εγκλήματος δεν είναι κάποιος κακοποιός με κίνητρο τη ληστεία.dd 23

Τα στοιχεία «δείχνουν» τον σύζυγο, καθώς αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα του σχεδίαζε να τον εγκαταλείψει την ημέρα του φονικού. Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για έναν βίαιο άνδρα, αλλά και για εξωσυζυγική σχέση που είχε η γυναίκα του με άλλη γυναίκα.

Τα πτώματα της 33χρονης Μέγκαν και του 40χρονου Μαρκ Σορτ εντοπίστηκαν στο σαλόνι δίπλα στα νεκρά παιδιά τους, τη δύο ετών Γουίλοου, τον πεντάχρονο Μαρκ Τζούνιορ και την οκτάχρονη Λιάνα, ενώ νεκρός βρέθηκε και ο σκύλος τους. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκαν και ένα χειρόγραφο σημείωμα, το οποίο η αστυνομία χαρακτήρισε «σημείωμα δολοφονίας – αυτοκτονίας».

deeΕνώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, αποκαλύφθηκε ότι πριν από μία εβδομάδα η Μέγκαν είχε ανακοινώσει με ανάρτησή της στο facebook ότι σχεδίαζε να φύγει από το σπίτι έπειτα από 16 χρόνια γάμου, ζητώντας βοήθεια διότι ο σύζυγός της ήταν βίαιος.

Είχε λεσβιακή

Τις διαφωνίες του ζευγαριού επιβεβαίωσε ο εισαγγελέας της Πενσιλβανίας, κάνοντας λόγο για «ενδοοικογενειακά προβλήματα», χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Φίλη της Σορτ δημοσίευσε συνομιλία τους στην οποία η γυναίκα αποκαλύπτει ότι είχε λεσβιακή σχέση, υποστηρίζοντας όμως πως αυτή τελείωσε στα τέλη Ιουνίου και ότι προσπαθούσε να σώσει τον γάμο της.

Το ζευγάρι είχε γίνει γνωστό για το δράμα που περνούσε με την υγεία της μικρότερης κόρης του: μόλις έξι ημέρες αφότου γεννήθηκε, η Γουίλοου χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς. Τα επόμενα δύο χρόνια, όμως, το ζευγάρι δυσκολευόταν να αγοράσει τα φάρμακά της και ο Μαρκ απευθύνθηκε στον αμερικανικό Τύπο. Με ανάρτησή της σε σχετική ιστοσελίδα, η Μέγκαν είχε αποκαλύψει ότι από την περιπέτεια της κόρης της άρχισε να υποφέρει από σύνδρομο μετατραυματικού στρες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....