Ο Πιστόριους ξανά στο ταρτάν, χωρίς όμως αγωνιστική δράση!

Ως ψυχοθεραπεία πριν από τη δίκη για τη δολοφονία της Ρίβα Στίινκαπ εμφανίζεται η επιστροφή στον στίβο.

Ξανά στους στίβους μπήκε ο Οσκαρ Πιστόριους, όχι όμως για να λάβει μέρος σε αγώνες. Ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την καλλονή σύντροφό του ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, επέστρεψε σε μια χαμηλών τόνων προπονητική ρουτίνα, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο των Πιστόριους, Ανελίσε Μπέργκες, ο 26χρονος αθλητής δεν έχει σχέδια να επιστρέψει στους αγώνες, παρά το γεγονός ότι ο δικαστής τού έδωσε το πράσινο να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ βρίσκεται σε αναστολή εν αναμονή της δίκης του. «Δεν σκέφτεται την επίσημη επιστροφή του στους αγώνες και η προπόνησή του δεν έχει τον στόχο προετοιμασίας για αγώνες» δήλωσε η Μπέργκες και πρόσθεσε: «Βασική του έννοια σε αυτό το σημείο παραμένει ολοκληρωτικά η δίκη. Η οικογένειά του και αυτοί που είναι κοντά του τον ενθάρρυναν να περνάει λίγες ώρες την εβδομάδα στο γήπεδο προκειμένου να βρει την πνευματική και ψυχολογική του ισορροπία για να αντιμετωπίσει το ψυχικό του τραύμα από αυτήν την υπόθεση και να προετοιμαστεί για τη δίκη». Σημειώνουμε ότι η δίκη θα ξαναρχίσει στις 14 Αυγούστου.

Ο Πιστόριους, που συνελήφθη πριν από τέσσερις μήνες με την κατηγορία της δολοφονίας της Ρίβα Στινκαμπ, απαθανατίστηκε από τον φακό μαθητών να προπονείται πρώτη φορά τον Απρίλιο στο γήπεδο του Πανεπιστημίου της Πρετόρια. Αφού αυτό το φωτογραφικό υλικό είδε το φως της δημοσιότητας, ο ατζέντης του Πιτ βαν Ζιλ δήλωσε ότι ο αθλητής «έτρεξε λίγο για να νιώσει και πάλι την αίσθηση». Πάντως λίγες μέρες μετά ο βαν Ζιλ είχε σπεύσει να προσθέσει ότι θα χρειαστεί πολύς καιρός για να μπορέσει ο Πιστόριους να διαγωνιστεί και πάλι. «Είναι ακόμα πολύ σκληρό γι’ αυτόν να παλεύει με τη θλιβερή απώλεια της Ρίβα και πιστεύω ότι αυτό το κομμάτι θα απαιτήσει πολύ περισσότερο καιρό από την προπόνησή του, ώστε να είναι και πάλι αγωνιστικά έτοιμος» είχε πει χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Metallica στο ΟΑΚΑ: Οι αφίξεις των επωνύμων στη μεγάλη συναυλία

Από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, το ΟΑΚΑ άρχισε...

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Έκανα θυσία για την κόρη της Κατερίνας Καινούργιου»

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην...

Δανάη Παππά – Πάνος Βλάχος: Έγιναν νονοί σε γάμο-βάπτιση φίλων τους

Μια ιδιαίτερη στιγμή έζησαν η Δανάη Παππά και ο...

Η Ράνια Δομάζου ανοίγει την καρδιά της: «Εγώ και οι γονείς μου, Μίμης και Βίκυ»

Η κόρη και η εγγονή της αξέχαστης τραγουδίστριας και...