Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Δέος προκαλεί πλήθος πιστών στον Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης

❱❱ Πλήθος πιστών στον Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα

Χιλιάδες πιστοί συρρέουν αυτές τις ημέρες στον Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στη Νέα Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης, αναζητώντας τη μεσιτεία του Θεού, την εκπλήρωση ενός αιτήματος από τη Θεοτόκο.

Η εκκλησία της πόλης φιλοξενεί μια παλιά εικόνα της Παναγίας, πολύτιμο θησαυρό που σώθηκε από τις φλόγες της ματωμένης Μικρασίας, με κίνδυνο της ζωής πολλών.

Η εικόνα της Παναγίας της Μηχανιώτισσας συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία της πόλης, αφού έφτασε στη Νέα Μηχανιώνα μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Οι ξεριζωμένοι Μηχανιώτες από τη χερσόνησο της Κυζίκου βρήκαν τη νέα πατρίδα τους στη Θεσσαλονίκη και εκεί όχι μόνο στέγασαν την καινούργια τους εστία, τη Νέα Μηχανιώνα, αλλά έχτισαν και καινούργιο σπίτι για την Παναγία τους, τη Μηχανιώτισσα.

Στην εικόνα αυτή αποδίδονται πολλά θαύματα και γι’ αυτό ο ναός κάθε χρόνο γίνεται επίκεντρο προσκυνήματος όχι μόνο από κατοίκους της πόλης ή την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, μα από όλη τη χώρα.

Από τις 21 του μήνα, οπότε άρχισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εκατοντάδες πιστοί κάθε ηλικίας έχουν πάει στην εκκλησία για να ανάψουν ένα κεράκι και να προσευχηθούν.

Οι εορταστικές και πανηγυρικές ιερές ακολουθίες θα κορυφωθούν σήμερα με τη λαμπρή πολυαρχιερατική θεία λειτουργία.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα