Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

«Νομάδες» και κολλητοί για πάντα

28/08/2019 - 14:42 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

❱❱ Αχώριστοι Μαυρίδης, Αναδιώτης και Κατσινόπουλος έκαναν σκαφάτες διακοπές στη Σκόπελο

Ήταν, είναι και θα παραμείνουν φίλοι! Δύο χρόνια μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιώργος Κατσινόπουλος και ο Νίκος Αναδιώτης έδωσαν ραντεβού για καλοκαιρινή κραιπάλη!

Η διάσημη αντροπαρέα κάνει σκαφάτες διακοπές στη Σκόπελο, ποζάροντας καθημερινά με selfies στις σελίδες τους στο Instagram.

Μάλιστα, ο tattoo artist φωτογραφήθηκε στον βυθό της θάλασσας -στην «καθιερωμένη ετήσια λήψη», όπως έγραψε-, παρέα με την πανέξυπνη τετράποδη Μόλι που ακολουθεί τον κύρη της παντού, ενώ ο Νίκος Αναδιώτης εστίασε στους καλογυμνασμένους κοιλιακούς τους.

Οι πρώην παίκτες έκαναν και μια γρήγορη απόβαση στη Μύκονο, όπου συνάντησαν τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος διακοπάρει στο νησί των ανέμων με την εγκυμονούσα σύζυγό του Αρετή Θεοχαρίδη.