Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Πρώτο βήμα για τους «8» η ΑΕΚ!

Η «ΕΝΩΣΗ» ΚΕΡΔΙΣΕ (1-0) ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ – ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ «ΦΛΕΡΤ» ΜΕ ΑΓΚΜΠΟΝΛΑΧΟΡ ΚΑΙ ΕΝΖΟΓΚΜΠΙΑ

Με το… ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό εκτός έδρας και, πέραν της ουσίας, πήρε και «εκδίκηση» για την προ 18 ημερών ήττα της στο ΟΑΚΑ από τους Βοιωτούς (2-1) για τη Σούπερ Λίγκα. Τη διαφορά έκανε το πανέμορφο γκολ του Ρόναλντ Βάργκας, στο α’ ημίχρονο, σε ένα ματς που διεξήχθη υπό δύσκολες συνθήκες (δυνατός άνεμος).

Οι γηπεδούχοι πλησίασαν πρώτοι στο γκολ με τον Μερεμπασβίλι, του οποίου το σουτ στο 12’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Ανέστη. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει τα πατήματά της, αλλά η «ρουκέτα» του Βάργκας στο 30’ ήταν αρκετή για να «γράψει» το 1-0 υπέρ της αθηναϊκής ομάδας, η οποία δεν κινδύνευσε σοβαρά στη συνέχεια. Στο φινάλε, μάλιστα, είχε τους χώρους για να κυνηγήσει το 2-0, αλλά ο ανεβασμένος Μιχάλης Μπακάκης αστόχησε σε τετ α τετ, ενώ μία ακατανόητη υπόδειξη του επόπτη στο 92’ σταμάτησε τον Αραβίδη ενόσω εκείνος έβγαινε τετ α τετ. Οσον αφορά στα μεταγραφικά, από την Αγγλία κρατούν «ζεστό» το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για δύο παίκτες της Αστον Βίλα, η οποία αναμένεται να προχωρήσει σε ξεκαθάρισμα του ρόστερ τον Ιανουάριο. Ο λόγος για τον επιθετικό Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ και τον ακραίο μεσοεπιθετικό Σαρλ Ενζογκμπιά. Οι δύο τους δεν διάγουν τις καλύτερες μέρες τους στα Μίντλαντς και… ψάχνονται, αν και το γεγονός ότι έχουν υψηλό κασέ καθιστά τις δύο περιπτώσεις πολύ δύσκολες. Βέβαια, στην «Ενωση» δεν είναι αδιάφοροι και ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει κάνει μία σχετική έρευνα, δίχως η πόρτα να έχει κλείσει οριστικά. Σχετικά με τη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού, από την Αγγλία προκύπτει ακόμη ένας «κιτρινόμαυρος» στόχος, ο Γουίλ Μπάκλεϊ, ο οποίος ανήκει στη Σάντερλαντ, ενώ προ διμήνου πέρασε από τη Λιντς (είχε 4 συμμετοχές, δίχως γκολ, για λογαριασμό της ομάδας που παίζει στην Τσάμπιονσιπ).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΌΣ: Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Γιάχιτς, Τριποτσέρης, Μανωλάς (77’ Μεντί), Στάθης, Νικολάου (67’ Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Ντομοβτσίσκι (46’ Μπεν), Μερεμπασβίλι, Μάντζιος.
ΑΕΚ: Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κορδέρο, Γιόχανσον, Μπουονανότε (75’ Πλατέλλας), Βάργκας, Μπαρμπόσα (72’ Σιμόες), Τζιμπούρ (67’ Αραβίδης).

Εκλεισαν τα φώτα!

Εικόνες ντροπής σημειώθηκαν αμέσως μετά τη λήξη του ματς. Ο Γκουστάβο Πογιέτ έκανε δηλώσεις στο σκοτάδι (!), καθώς, με τις πρώτες κουβέντες του Ουρουγουανού, τα φώτα «έπεσαν»: «Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά, αλλά εμείς ανεβήκαμε και πήραμε τη νίκη». Η συσκότιση, βέβαια, δυσχέρανε και την αποχώρηση των θεατών από το γήπεδο της Λιβαδειάς.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...