Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Ντοκουμέντα» made in China (;)

❱❱ Σοκ με φωτογραφίες σε λογαριασμό στο facebook που φέρεται ότι απεικονίζουν τη Μελισσαροπούλου να κάνει χρήση ουσιώνΤην ώρα που η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου ετοιμάζεται να βρεθεί στο εδώλιο των κινεζικών δικαστηρίων για τη μεταφορά των 2,6 κιλών κοκαΐνης, που εντοπίστηκαν στο σακίδιό της στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ τον Νοέμβριο του 2017, σάλο έχει προκαλέσει μια σειρά φωτογραφιών που φέρεται ότι την απεικονίζουν να κάνει χρήση ουσιών με άγνωστους άνδρες!

Οι επίμαχες φωτογραφίες, η γνησιότητα των οποίων μένει να διαπιστωθεί, κάνουν τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου και αναρτήθηκαν σε άγνωστο λογαριασμό στο facebook, ο δημιουργός του οποίου αμφισβητεί την αθωότητα του νεαρού μοντέλου. 

Η 21χρονη, που κρατείται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην ασιατική χώρα, εμφανίζεται στα φωτογραφικά στιγμιότυπα να διασκεδάζει με φίλους σε κλαμπ και σπίτια, ενώ σε κάποιες φέρεται ότι κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών! Μάλιστα, οι εν λόγω λήψεις φέρεται ότι έχουν γίνει κατά το ταξίδι του μοντέλου στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Αντίς Αμπέμπα, λίγο προτού αναχωρήσει για το Χονγκ Κονγκ.

«Τελικά όχι και τόσο αθώα… Ειρήνη Μελισσαροπούλου» είναι το σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες, ενώ είναι εμφανές ότι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τον επίμαχο λογαριασμό του facebook επιθυμεί να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η επίμαχη ανάρτηση δύο ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης της 21χρονης γεννά εύλογα ερωτήματα γύρω από τη σκοπιμότητά της. Αλλωστε, δεν είναι βέβαιο πως το κορίτσι που απεικονίζεται στις σοκαριστικές φωτογραφίες είναι πράγματι το νεαρό μοντέλο.

Σε δύο 24ωρα η 21χρονη Ειρήνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την κινεζική Δικαιοσύνη και θα δώσει εξηγήσεις για την ποσότητα της κοκαΐνης που εντοπίστηκε στην τσάντα της κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Εχοντας ήδη συμπληρώσει 17 μήνες κράτησης στις φυλακές της Κίνας, η νεαρή κοπέλα εναποθέτει κάθε ελπίδα της στην κρίση του δικαστηρίου. Προσφάτως, μόλις συμπλήρωσε τα 21 της χρόνια, μεταφέρθηκε σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, όπου, σύμφωνα με το περιβάλλον της, περνά δραματικές στιγμές. Ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου έχει ήδη μεταβεί στο Χονγκ Κονγκ. Σε περίπτωση που η νεαρή κοπέλα καταδικαστεί, κινδυνεύει με πολυετή κάθειρξη που μπορεί να φτάσει και τα 27 χρόνια! 

Μάλιστα, όπως εκτιμούν νομικές πηγές, το κινεζικό σύστημα είναι εξαιρετικά αυστηρό σε ό,τι αφορά τις ναρκωτικές ουσίες και είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που απαλλάσσονται από τις κατηγορίες κατηγορούμενοι οι οποίοι έχουν συλληφθεί με ναρκωτικά στην κατοχή τους. Πάντως, από την πρώτη στιγμή η νεαρή Ειρήνη υποστήριζε πως δεν είχε γνώση γύρω από τα ναρκωτικά που μετέφερε.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...