Βίζιτες με sugar daddies με τις ευλογίες της μαμάς

❱❱ Παρότρυνε την κόρη της να πηγαίνει με πλούσιους μεγάλης ηλικίας, για να μαζέψουν λεφτά για τις πλαστικέςΤο θράσος να παραδεχτεί μπροστά στον τηλεοπτικό φακό ότι παρότρυνε τη 18χρονη κόρη της να κάνει σεξ με μεγάλης ηλικίας πλούσιους άνδρες που είναι γνωστοί ως sugar daddies, ώστε να βρουν χρήματα για πλαστικές επεμβάσεις, είχε 41χρονη μητέρα στη Βρετανία. 

Η Τζορτζίνα Κλαρκ σόκαρε τόσο τον παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής «The Kyle Files» του ITV Τζέρεμι Κάιλ όσο και τους χιλιάδες χρήστες του twitter, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν την αγανάκτησή τους. «Τι είδους μάνα επιτρέπει στη 18χρονη κόρη της να χορέψει και να κοιμηθεί με μεγαλύτερης ηλικίας άντρες, με αντάλλαγμα επεμβάσεις αισθητικής;» τη ρώτησε εξοργισμένος ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής.

Η Τζορτζίνα Κλαρκ, που δηλώνει εξαρτημένη από τις πλαστικές επεμβάσεις, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν γνώριζε από την αρχή τη «δράση» της κόρης της Κάιλα Μόρις. Ο Τζέρεμι Κάιλ όμως χαρακτήρισε την απάντησή της «αηδιαστική», αναγκάζοντάς τη να παραδεχτεί ότι νιώθει «ένα σκουπίδι» και πως αυτό που έκανε ήταν «λάθος».

Η Κάιλα Μόρις, η οποία πλέον είναι 23 ετών, υποστήριξε ότι ξεπέρασε τη δική της εξάρτηση από τις πλαστικές και θέλει να αποκτήσει πιο φυσικό look. Παραδέχτηκε ότι από τα 11 της ονειρευόταν να κάνει επεμβάσεις αισθητικής για να μοιάσει με την τηλεπερσόνα Κέιτι Πράις. Εκανε την πρώτη επέμβαση πριν από έξι χρόνια και τα επόμενα χρόνια ξόδεψε, μαζί με τη μητέρα της, 69.500 ευρώ προκειμένου να βελτιώσουν την εμφάνισή τους με τη βοήθεια του νυστεριού.

Βρήκε τα χρήματα πέφτοντας στο κρεβάτι πλούσιων, ηλικιωμένων ανδρών, τους οποίους γνώριζε από εξειδικευμένες ιστοσελίδες για sugar daddies, όπως την είχε «συμβουλεύσει» να κάνει η μητέρα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Νέο σοκ: 25χρονη βούτηξε από τον 7ο στην Καλλίπολη του Πειραιά

Νεαρή έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στην περιοχή της Καλλίπολης...

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Εγώ, όταν πέθανε η μαμά μου, έκλαψα σε μια πιλοτή στη Θεσσαλονίκη»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου το απόγευμα της Παρασκευής (15/5)  βρέθηκε...