Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Μαθήματα sex από Ελληνίδες πορνοστάρ!

Η Μαρία Αλεξάνδρου και τα άλλα κορίτσια του Σειρηνάκη διδάσκουν τα μυστικά για στοματικό, «οθωμανικό» και «ένα στα γρήγορα»

req4twqet 2Μαθήματα σεξ από τις πορνοστάρ του Δημήτρη Σειρηνάκη. Πώς θα καταφέρει μια γυναίκα να ερεθίσει γρήγορα τον ερωτικό παρτενέρ της; Πώς γίνεται το μασάζ σώμα με σώμα; Ποιες είναι οι σεξουαλικές στάσεις που προσφέρουν μεγαλύτερη απόλαυση στις γυναίκες και ποιες στους άνδρες; Πόσο αφροδισιακό είναι το dirty talking; Και πώς γίνεται τελικά η σωστή πεολειχία;

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το Sirina Sex School έχει όλες τις απαντήσεις. Πρόκειται για μια νέα σειρά πορνό με την υπογραφή του δαιμόνιου Ελληνα παραγωγού και σκηνοθέτη, που συνδυάζει τη σεξουαλική εκπαίδευση με τις hardcore ερωτικές σκηνές. Οι «δασκάλες» των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων, που έχουν κυκλοφορήσει ήδη, είναι πορνοστάρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έχουν πολλά μυστικά να μοιραστούν με τις Ελληνίδες ενδιαφερόμενες.

Η Μαρία Αλεξάνδρου, η Σόνια, η Ελλη Παυλίδη και η Αμίρα εξηγούν πρώτα τη θεωρία στους θεατές κι έπειτα περνούν στο πρακτικό κομμάτι, δηλαδή στη σεξουαλική δράση!

Το πρότζεκτ έχει διαφορετική μορφή από τις κλασικές ταινίες πορνό. Η δράση των επεισοδίων εκτυλίσσεται σε δωμάτια ξενοδοχείων και άλλους άνετους χώρους, με τις πορνοστάρ να κάνουν γυμνές τις… παραδόσεις των μαθημάτων περί σεξ με τη βοήθεια των παρτενέρ τους.

Στο μάθημα της πεολειχίας, για παράδειγμα, η «δασκάλα» δείχνει στις ενδιαφερόμενες βήμα προς βήμα τη διαδικασία, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο για την εξήγηση το ανδρικό μόριο του φίλου της. Παράλληλα, τις προτρέπει να κάνουν κι εκείνες το ίδιο από το σπίτι, ώστε να εμπεδώσουν τόσο τη θεωρία όσο και την 4rqwetwertg 2πράξη. Βεβαίως, τα μαθήματα σεξ απευθύνονται και σ’ εκείνους που θέλουν απλά ν’ απολαύσουν ένα πικάντικο θέαμα!

Συνεργασίες

Η Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία έχει απασχολήσει κατά καιρούς την επικαιρότητα τόσο με την προσωπική ζωή της όσο και για τις συνεργασίες της με τον Δημήτρη Σειρηνάκη, δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από την ομάδα σεξουαλικής διδασκαλίας. Στο επεισόδιο που πρωταγωνιστεί δείχνει διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι γυναίκες να κάνουν τους συντρόφους τους να φτάσουν πιο γρήγορα στην κορύφωση.

«Δασκάλα» με εκρηκτικό ταμπεραμέντο και η Σόνια, παραδίδει μαθήματα ερωτικού μασάζ, χρησιμοποιώντας μόνο σημεία του σώματός της και όχι τα χέρια της. Το μάθημα της Ελλης Παυλίδη αφορά ως επί το πλείστον την «πίσω πόρτα».

Η ίδια αποκαλύπτει τα μυστικά του πρωκτικού σεξ και προτείνει τρόπους μείωσης του πόνου και αύξησης της απόλαυσης. Τέλος, η Αμίρα κάνει το μάθημά της σε σπαστά ελληνικά, καθώς πρόκειται για πορνοστάρ με διεθνείς περγαμηνές και πολλές γνώσεις, τις οποίες επιθυμεί διακαώς να μεταδώσει στον κόσμο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

req4twqet 1«Τα ζευγάρια θέλουν να μάθουν να περνούν καλύτερα στο κρεβάτι τους»

«Πρόκειται για μαθήματα σεξ στην πράξη. Οχι μόνο θεωρία» δηλώνει στην «Espresso» ο Δημήτρης Σειρηνάκης (φωτό), ο οποίος είχε την ιδέα για τη δημιουργία της εν λόγω σειράς πορνό.

Τα «μαθήματα σεξ» διατίθενται στο κοινό μέσω του καναλιού της Sirina στη συνδρομητική τηλεόραση OTE TV και του site της εταιρίας παραγωγής, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί και στα περίπτερα.

4rqwetwertg 1«Κάθε δασκάλα έχει τον δικό της χαρακτήρα και κάνει το μάθημά της έτσι όπως αυτή πιστεύει. Ετσι υπάρχουν ποικιλία, αλλά και χαβαλές. Πρόκειται για μια τελείως διαφορετική προσέγγιση του πορνό θεάματος. Γι’ αυτό έχει γίνει χαμός στο διαδίκτυο» συνεχίζει ο Ελληνας παραγωγός και σκηνοθέτης.

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που ο ίδιος έχει στα σκαριά κι άλλα επεισόδια με νέες δασκάλες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με ακόμη περισσότερα μαθήματα περί σεξ.

«Η ανταπόκριση που έχει κιόλας το Sirina Sex School δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι οι Ελληνες θέλουν να μάθουν να περνούν καλύτερα στο κρεβάτι. Οταν τα ζευγάρια εκφράζουν χωρίς ταμπού τις επιθυμίες τους όσον αφορά το σεξ, τότε επικοινωνούν καλύτερα» σημειώνει ο ίδιος.


{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...