Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Νέο συμβόλαιο θανάτου: Εκτέλεσαν τον πυγμάχο Μιχάλη Καπίρη (video)

Ακόμα ένα συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε το βράδυ του Σαββάτου, αυτή τη φορά με θύμα τον παλαίμαχο πυγμάχο της ΑΕΚ Μιχάλη Καπίρη, γνωστό στους ανθρώπους της νύχτας με το παρατσούκλι «Κεφάλας».

Δύο αδίστακτοι κακοποιοί τον πυροβόλησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου έξω από ψητοπωλείο στην οδό Ιφιενείας, στα σύνορα μεταξύ Νέας Ιωνίας και Μεταμόρφωσης. Εκεί εκτελέστηκε το συμβόλαιο θανάτου, μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών, εργαζομένων και πελατών του ψητοπωλείου. Ο 58χρονος πρώην πυγμάχος είχε σταθμεύσει το μηχανάκι του έξω από το κατάστημα και περίμενε φίλο του.

kefala
Ο 58χρονος κείτεται στο έδαφος λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του

Ανυποψίαστος μιλούσε με δύο εργαζόμενες του ψητοπωλείου, όταν βρέθηκε μπροστά του ένα παπάκι με δύο άτομα, με τον συνεπιβάτη να τον πυροβολεί αστραπιαία τρεις φορές στον θώρακα και στο κεφάλι. Το θύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Οι δύο δράστες εξαφανίστηκαν με το μηχανάκι προς την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

φ3 2

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας, δεν εντοπίστηκαν. Ο άτυχος 58χρονος φαίνεται πως ακολούθησε την κοινή μοίρα πολλών μελών συμμοριών. Ηταν γνωστός για το ποινικό του παρελθόν, καθώς είχε εμπλακεί σε υπόθεση εκβιαστών και προστασίας σε μαγαζιά.

Το 2007 είχε κατηγορηθεί για πρόκληση σωματικών βλαβών και αρπαγή, ενώ το 2011 είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του από το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας. Η δράση του περιοριζόταν κυρίως σε περιοχές όπως η Νέα Ιωνία, η Μεταμόρφωση και η Νέα Φιλαδέλφεια.

https://www.youtube.com/watch?v=MxB5nmyy6ss

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν στοιχεία και από το Τμήμα Εκβιαστών προκειμένου να μάθουν με ποιους είχε αντιπαλότητα. Ο τρόπος εκτέλεσης δείχνει ότι πιθανότατα πρόκειται για ακόμη ένα συμβόλαιο θανάτου, στο πλαίσιο της ανακατανομής των συμμοριών που λυμαίνονται την προστασία καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καθώς στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία του 58χρονου υπάρχουν πολλά μαγαζιά. Μία από αυτές έχουν καταγράψει καρέ καρέ την εν ψυχρώ εκτέλεση του θύματος, ενώ άλλες καταγράφουν πώς διέφυγε η μοτοσικλέτα με τους δύο δράστες.

Ο παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ Μιχάλης Καπίρης, λόγω της εντοπιότητάς του στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν αγαπητός στην περιοχή. Μάλιστα, πολλοί επιχειρηματίες φέρεται ότι είχαν ζητήσει τη βοήθειά του, όταν δέχονταν απειλές από κυκλώματα που έχουν τον έλεγχο σε πολλές περιοχές της δυτικής Αθήνας και προσπαθούσαν να περάσουν από την άλλη μεριά της εθνικής οδού…

https://www.youtube.com/watch?v=bmS5aeUr5b4&feature=emb_title

Αλβανική μαφία

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εξετάζουν και ένα δεύτερο σενάριο ως προς το ποιοι τον ήθελαν νεκρό.

https://www.youtube.com/watch?v=9GIVWQ-Lf6w

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο «Κεφάλας» ως παλιός αθλητής αντιδρούσε στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών σε πλατείες της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκτιμάται ότι μπορεί να βρέθηκε στο στόχαστρο της αλβανικής μαφίας που ελέγχει τη διακίνηση της ηρωίνης. Το δεύτερο σενάριο μοιάζει πιθανό, καθώς το χτύπημα έγινε σε μία περίοδο που δεν υπήρχε κάποια ανοιχτή αντιπαλότητα μεταξύ νονών για τον έλεγχο της συγκεκριμένης περιοχής.

Επίσης, η εν ψυχρώ εκτέλεση με παπάκι δείχνει πως οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης δεν πρέπει να συγκαταλέγονται στους σκληρούς ποινικούς που δρουν αστραπιαία με μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού κατά την εκτέλεση συμβολαίων θανάτου.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...