Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΥΘΟ»

❱❱ Βαριές κουβέντες της Αννας Μπιθικώτση κατά του αδελφού της Γρηγόρη και του Σπύρου Παπαδόπουλου για το αφιέρωμα στον αξέχαστο τραγουδιστή

«Καρφιά» μέσω facebook της Αννας Μπιθικώτση εναντίον του αδελφού της Γρηγόρη και του Σπύρου Παπαδόπουλου. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε το αφιέρωμα του «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» στον αείμνηστο Γρηγόρη Μπιθικώτση, που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τη συχνότητα του Σκάι.

Η κόρη του τραγουδιστή της «Ρωμιοσύνης» από τον πρώτο του γάμο με τη Θεοκλεία και ο συνονόματος γιος του «Σερ», καρπός του δεύτερου γάμου του με τη Μεταξία, βρίσκονται σε κόντρα εδώ και χρόνια για τα τραγούδια του πατέρα τους, ανταλλάσσοντας κατά καιρούς βαριές κουβέντες, αλλά και εξώδικα.

Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, που εκείνος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου μαζί με τη μητέρα του Μεταξία, στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής βραδιάς με τραγούδια αγαπημένα, αφηγήσεις και αρχειακό υλικό από διάφορα στιγμιότυπα της ζωής και της καριέρας του κορυφαίου καλλιτέχνη, η Αννα κατηγόρησε δημόσια τον παρουσιαστή και τον αδελφό της ότι το εν λόγω αφιέρωμα αφορούσε τη «μισή αλήθεια» της ζωής του Μπιθικώτση. Οπως τόνισε, μάλιστα, το ίδιο είχε συμβεί και πριν από μια δεκαετία, που η εκπομπή του Παπαδόπουλου έβγαινε τότε από την ΕΡΤ1 και ο αδελφός είχε συμπράξει και πάλι μαζί του, αφήνοντας εκτός του αφιερώματος πτυχές της ζωής του αλησμόνητου τραγουδιστή που αφορούν τον πρώτο γάμο του.

«Επειδή ό,τι επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο, σας παραθέτω, φίλοι μου, την επιστολή που είχα στείλει τον Δεκέμβριο του 2009 στον οικοδεσπότη της εκπομπής “Στην υγειά μας” ως απάντηση και για το αποψινό αφιέρωμα στον μύθο πατέρα μου στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, στο Σκάι» έγραψε στον λογαριασμό της η Αννα Μπιθικώτση, αναρτώντας στη συνέχεια ολόκληρη την επιστολή της, όπου αναφέρει -μεταξύ άλλων- και τον Μίκη Θεοδωράκη, τον οποία αποκαλεί σοφό πνευματικό της πατέρα.

Τα δύσκολα χρόνια

«Επέλεξαν να διαφωτίσουν συγκεκριμένες παραστάσεις της ζωής του, γιατί μέσα από “αθώες ενοχές” έπρεπε πάση θυσία να σβήσουν το φως από τις κορυφαίες ανθρώπινες στιγμές του. Εκεί που υπάρχει πολύ φως οι σκιές είναι εντονότερες και όταν τις διακρίνεις τότε οφείλεις να αναλαμβάνεις τον έλεγχο του πεπρωμένου σου» σημειώνει -μεταξύ άλλων- στην επιστολή της. Εκεί αναφέρεται και στον πνευματικό πατέρα της Μίκη Θεοδωράκη που, όπως γράφει, «πήρε από μόνος του τον έλεγχο του πεπρωμένου της πρώτης οικογένειας του Γρηγόρη Μπιθικώτση, αυτής της οικογένειας που αναγνώρισε ότι του στάθηκε στα δύσκολα χρόνια του ως την καταξίωσή του».

Στο τέλος της μακροσκελούς ανάρτησής της η Αννα σημειώνει: «Κανένας, μα ΚΑΝΕΝΑΣ, δεν έχει δικαίωμα να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ή να ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ, ακόμα και να ΑΦΑΙΡΕΙ, κομμάτια της προσωπικής ζωής ενός άλλου ατόμου, είτε είναι άσημο είτε διάσημο. Οσες συζύγους και παιδιά αποκτήσει ένας άνθρωπος δεν του καταργείς τις επιλογές του και δεν αναγνωρίζεις επιλεκτικά μόνο μία σύζυγο και ένα μόνο παιδί του. Φυσικά και είχατε, κύριε Παπαδόπουλε, το αναφαίρετο δικαίωμα επιλογής καλεσμένων, καθώς και πρωταγωνιστών στην εκπομπή σας. Δεν σας δίνει, όμως, κανείς το δικαίωμα να διαγράφετε τη μισή ζωή του ανθρώπου που θελήσατε να τιμήσετε. Αυτό δεν είναι τιμή, είναι ασέλγεια στην ιστορία ενός μύθου».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα