Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 18 Μαρτίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στην προσπάθειά σας να μεταδώσετε στους γύρω σας την αισιοδοξία, αλλά και την αγάπη σας για τη ζωή, μάλλον θα…

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να ρισκάρετε πράγματα εάν δεν θέλετε να χάσετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Η αυτοπεποίθηση αλλά και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε τόσο στον εαυτό σας όσο και στους άλλους θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πιο γόνιμο και ασφαλές έδαφος.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχουν τα περιθώρια να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αποκτήσουν ουσία και βάθος. Στην πορεία τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, αφού θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στην προσπάθειά σας να μεταδώσετε στους γύρω σας την αισιοδοξία, αλλά και την αγάπη σας για τη ζωή, μάλλον θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε, κάτι που δεν είχατε προβλέψει. Επιδιώξτε να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας και καλλιεργήστε τη διάθεση να ανακαλύψετε εκ νέου ο ένας τον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν κινηθείτε σωστά, οι ιδέες σας θα υποστηριχθούν και θα αναπτυχθούν περισσότερο, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σας. Να είστε προσεκτικοί για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους να σας μοιάζουν, γιατί εκτός του ότι αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό, κάνετε κακό και στον οργανισμό σας, χωρίς να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ισως να είναι μία από τις καλύτερες μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στα εργασιακά θέματα. Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια προσπαθώντας να δείτε πιο μακριά, ώστε να ανατρέψτε καταστάσεις και να αναλάβετε καινούργιες δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει αρκετές φορές υπερένταση και όλα θα σας φαίνονται επείγοντα, ενώ ταυτόχρονα σε όλα θα δίνετε προτεραιότητα. Μην αφήσετε τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας σας να σταθούν εμπόδιο στην τύχη σας και να σας φρενάρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε μια τάξη στην προσωπική σας ζωή, διαφωτίστε κάποια σκοτεινά σημεία του στενού σας περιβάλλοντος και πάρτε αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από χρόνιο άγχος και θα σας ανακουφίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανακάλυψη των άγνωστων στοιχείων της προσωπικότητας καθενός θα αυξήσει τον ερωτισμό ανάμεσά σας, κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι το ζητούμενο για εσάς. Δημιουργήστε νέους κοινούς στόχους, που θα σας συνενώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παίξτε τον ρόλο του διαιτητή στις συναισθηματικές συγκρούσεις που θα υπάρξουν. Η τάση σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα θα είναι αυξημένη και πιθανόν ο βασικός σας στόχος για τη συνέχεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθώντας να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας για να μην πέσετε στην παγίδα του καταπιεστή ή το αντίθετο, ίσως να γίνετε λίγο απόμακροι και αυτό θα δώσει περισσότερες ελευθερίες στον σύντροφό σας αλλά και στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάθε είδους συναλλαγές θα είναι πιο ξεκάθαρες λόγω της δικής σας ανάγκης να μην υπάρχουν εκκρεμότητες ή διαφορές που ενδέχεται να επηρεάσουν τις ισορροπίες που χρειάζεστε για να συνεχίσετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...