Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο Ψινάκης έκανε άνω κάτω το «J2US» όταν είδε τον Ιαν...

Της το «κράταγε», φαίνεται, από το 2022. Ετσι, το...

Σχολείο στην Πάτρα λειτουργούσε σαν mini market ναρκωτικών

Σχολείο στην Πάτρα, και συγκεκριμένα στην περιοχή Μαρούδα, κατάντησε...

«Ψηφίστε με, έκανα απόπειρα αυτοκτονίας»

❱❱ Σάλος από τα δηλητηριώδη βέλη του υποψήφιου ευρωβουλευτή με το Ποτάμι Θανάση Χειμωνά για την αποκάλυψη του Κορτώ ότι πήγε να βάλει τέλος στη ζωή του

Σάλος ξέσπασε στο διαδίκτυο με αφορμή ένα χλευαστικό σχόλιο που έκανε στο facebook ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς, σχετικά με την πρόσφατη αποκάλυψη του συναδέλφου του, Αύγουστου Κορτώ, ότι αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του πριν από έναν χρόνο, λόγω της μάχης που δίνει με την κατάθλιψη.

«Αγαπητοί φίλοι, πριν από λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φωτό στις 26 Μαΐου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ» έγραψε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Θανάσης Χειμωνάς, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Κορτώ πιθανότατα έστησε το σκηνικό της απόπειρας αυτοκτονίας του προκειμένου να… ωφεληθεί από τον «θόρυβο» τον οποίο προκάλεσε η ανάρτησή του. Οπως ήταν επόμενο, το σχόλιο του Χειμωνά δημιούργησε σάλο στα social media, με πολλούς χρήστες του facebook να αναφέρουν ότι «είναι απαράδεκτος» και «ξεπέρασε τα όρια».

Οσο για τον Κορτώ, δεν άφησε φυσικά ασχολίαστη την τοποθέτηση του συναδέλφου του. «Οποιος θεωρεί πως η ανάρτηση αυτή έγινε ελαφρά τη καρδία, με σκοπό τα λάικς, ας κάνει παρέα για μια ώρα με έναν άνθρωπο με κλινική κατάθλιψη – και μετά συζητάμε τα περί ευκολίας» σχολίασε κάτω από το επίμαχο ποστ, βρίσκοντας πολλούς συμπαραστάτες.

Η συγγνώμη του Θεοδωράκη

Το κύμα αντιδράσεων που προκλήθηκε για το χλευαστικό σχόλιο του Θανάση Χειμωνά θορύβησε ακόμη και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ. «Είναι στενάχωρο, αλλά πρέπει να απευθυνθώ δημοσίως στον Θανάση Χειμωνά. Οι αναρτήσεις του για τον Αύγουστο Κορτώ ήταν ατυχείς. Δεν πρέπει ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα. Ζητάω συγγνώμη από τον Αύγουστο Κορτώ για την αναστάτωση που προκλήθηκε μετά τη γενναία, κατά την άποψή μου, προσωπική του εξομολόγηση» ανέφερε σε δημόσια δήλωσή του ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Υστερα από αυτό, ο Θανάσης Χειμωνάς προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, στην οποία όμως τοποθετήθηκε διαφορετικά. «Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Το πρόβλημα της ψυχικής υγείας, της βαριάς κατάθλιψης που μπορεί να οδηγήσει σε απόπειρες αυτοκτονίας (φυσικά, δεν είναι όλες οι απόπειρες ίδιες – κάποιες γίνονται στα χαρτιά), είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί εκατομμύρια συνανθρώπους μας. Ανθρωποι που ζουν ανάμεσά μας δίνουν καθημερινά κυριολεκτικά μάχες επιβίωσης. Στην καλύτερη περίπτωση, με τη βοήθεια ειδικών, συγγενών και φίλων, συχνά ολομόναχοι, προσπαθώντας παράλληλα να σταθούν με αξιοπρέπεια. Το θέμα αυτό, λοιπόν, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ και η εκμετάλλευσή του για συλλογή λάικς και θλιμμένων ιμότικον, συνοδεία πάντα τοποθέτησης προϊόντος, είναι ΧΥΔΑΙΑ. Ακόμα περισσότερο, η (ετεροχρονισμένη) διαφήμιση μιας απόπειρας (;) αυτοκτονίας στο facebook είναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ. Αν θέλετε, το καταλαβαίνετε αυτό. Αλλιώς, μπορείτε να κατασκευάσετε ξανά την εικόνα του κ@λόπαιδου του Χειμωνά, που κοροϊδεύει (sic) τους αυτόχειρες. Στην τελική, βρίστε με όσο θέλετε. Δεν θα είναι η πρώτη φορά» έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook, με τον Αύγουστο Κορτώ να του απαντά και πάλι με δέκα μόνο λέξεις: «Η χυδαιότητα πληγώνει την αλήθεια όσο το φτέρνισμα το βουνό».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...