Ενα κενό…

❱❱ Μαζωνάκης και Μαρινέλλα δεν βρήκαν τη «χρυσή τομή» στο οικονομικό για να συνεργαστούν τον χειμώναΤα μιλήσανε, αλλά δεν τα συμφωνήσανε! Ενα μουσικό σχήμα που δίχως αμφιβολία θα γινόταν talk of the town στο αθηναϊκό nightlife τη νέα χειμερινή περίοδο «ναυάγησε» από τις πρώτες κιόλας συζητήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι ιθύνοντες του νυχτερινού κέντρου Εναστρον, όπου εμφανιζόταν τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Μαζωνάκης με τον Νίκο Κουρκούλη και την Αντζελα Δημητρίου, είχαν τη φαεινή ιδέα να ενώσουν καλλιτεχνικά τον ερχόμενο χειμώνα, σε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα, τον «Μαζώ» με τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Μαρινέλλα.

Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, η πρώτη αντίδραση και των δύο πλευρών υπήρξε θετική. Στη συνέχεια, ωστόσο, άλλαξαν τα δεδομένα, με αποτέλεσμα η επικείμενη συνεργασία τους να μην προχωρήσει τελικά. Οσο για το παρασκήνιο, λέγεται ότι η υλοποίηση του σχήματος… σκόνταψε στο οικονομικό κομμάτι κι ότι εκείνος που φάνηκε αποφασισμένος να μη δεχτεί καμία υποχώρηση σε αυτό το θέμα ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μοιραία η συνεργασία του με τη Μαρινέλλα δεν… ευτύχησε και ο ίδιος βρίσκεται πλέον προς αναζήτηση άλλων συνεργατών για τις χειμερινές εμφανίσεις του. Το ίδιο και η σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία δούλεψε φέτος με τον Κώστα Μακεδόνα και την Ελενα Παπαρίζου.

Μετά το «ναυάγιο» του σχήματος Γιώργου Μαζωνάκη και Μαρινέλλας στο Εναστρον οι ιθύνοντες του μαγαζιού άλλαξαν εντελώς… ρότα και -όπως μαθαίνουμε- βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία (αν δεν έχουν συμφωνήσει ήδη) με την Πάολα, τον Στέλιο Ρόκκο και τον Νίκο Κουρκούλη, ώστε ν’ αναλάβουν οι τρεις τους τα ηνία της διασκέδασης σ’ αυτό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Πανόπουλος

Ο Πάνος Πανόπουλος έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση για την απώλεια του θανάτου έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ποστ του στα social media.

Παντρεύεται ο γιος του Νότη Σφακιανάκη

Ο γιος του Νότη Σφακιανάκη, Απόλλωνας παντρεύεται. Η οικογένεια του τραγουδιστή πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Νότη Σφακιανάκη και πρόσφατα με τον θάνατο της αδελφής του.

Οι Metallica «αλληθώρισαν» με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου

Ο frontman των Metallica πόζαρε με τον γιο της...

Γαμοβάφτιση με all star νονούς και κουμπάρους!

Ο Πάνος Βλάχος, η Δανάη Παππά και ο Γιώργος...

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε

Ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ γιορτάζει την 16η επέτειο γάμου

«16 χρόνια μαζί. Σαν σήμερα. 16 χρόνια γεμάτα αγάπη, χαρές, δυσκολίες, γέλια και αμέτρητες στιγμές που έκαναν τη ζωή μας πιο όμορφη. Σε ευχαριστώ που με αντέχεις, που είσαι ο άνθρωπός μου, το στήριγμά μου, ο συνοδοιπόρος μου στη ζωή. Χρόνια μας πολλά, υγεία και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ».