Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Η ανατομία ενός εφιάλτη

❱❱ Η γιατρός της σειράς «Grey’s Anatomy» Κέιτ Γουόλς αποκάλυψε την κόλαση που έζησε όταν διαγνώστηκε με όγκο στο κεφάλιΑΠΟ ΤΗΝ
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Αντιμέτωπη με μια σοκαριστική διάγνωση ήρθε η πρώην γιατρός τουspl1538219 006 «Grey’s Anatomy» Κέιτ Γουόλς. Η τηλεοπτική δρ Αντισον ανακάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο πριν από δύο χρόνια και χειρουργήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.
Το πρώτο σύμπτωμα που βίωσε τον Ιανουάριο του 2015, αλλά δεν την ανησύχησε καθώς εργαζόταν πολλές ώρες, ήταν η εξάντληση.

Παρά το γεγονός ότι η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν, η ίδια δεν ανησυχούσε, έως την ημέρα που η δασκάλα του pilates παρατήρησε ότι η δεξιά πλευρά του σώματός της έδειχνε πεσμένη.
«Μετά, όταν οδηγούσα, άρχισα να παρεκκλίνω στη δεξιά λωρίδα. Η εξάντλησή μου ήταν τέτοια που ούτε με πέντε καφέδες την ημέρα δεν ένιωθα ξύπνια και διαυγής. Γύρω στον Απρίλιο άρχισα να έχω γνωστικές δυσκολίες. Δεν μπορούσα να βρω τις κατάλληλες λέξεις, έχανα τον ειρμό της σκέψης μου, δεν μπορούσα να ολοκληρώσω τις προτάσεις μου. Τότε ανησύχησα» είπε μιλώντας για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της σε αμερικανικό περιοδικό. Αν και αρχικά σκέφτηκε ότι επρόκειτο για συμπτώματα εμμηνόπαυσης, ακολούθησε το ένστικτό της και έκλεισε ραντεβού με νευρολόγο, ο οποίος διέγνωσε έναν όγκο 5 εκατοστών στον αριστερό μετωπιαίο λοβό της. «Ενιωσα να βγαίνω από το σώμα μου. Με είχε πάει ως εκεί ο βοηθός μου και χρειάστηκε να τον φωνάξω για να κρατήσει σημειώσεις, γιατί εγώ ήμουν αλλού» εξομολογείται.

Χειρουργείο

Η επέμβαση έγινε τρεις μέρες μετά, τον Ιούνιο του 2015, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες των γιατρών περί καλοήθειας, ενώ η ίδια ήταν σε θέση να επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της εννέα μήνες μετά το χειρουργείο.
«Θα πίστευε κανείς ότι, έχοντας υποδυθεί τη δρα Αντισον για μια δεκαετία, θα ένιωθα άνετα στο νοσοκομείο, όμως ήμουν πολύ φοβισμένη. Ενιωθα σαν έξι χρονών κορίτσι» προσθέτει.

Η Κέιτ Γουόλς αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της στο πλαίσιο καμπάνιας για τη σημασία των check up, στην οποία συμμετέχουν αγαπημένοι τηλεοπτικοί γιατροί, όπως ο Πάτρικ Ντέμπσεϊ και ο Νιλ Πάτρικ Χάρις.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...