Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Σπίτι κόλαση για 13 αδέρφια

❱❱ Μερικά από αυτά η αστυνομία τα βρήκε αλυσοδεμένα στακρεβάτια τους και υποσιτισμέναΑπό την
Κατερίνα Νικολοπούλου

Αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους και αποστεωμένα, μερικά από τα 13 παιδιά που κρατούνταν σε μια αρρωστημένη ομηρία εδώ και χρόνια από τους χρεοκοπημένους γονείς τους στο πολυτελές σπίτι τους στην Καλιφόρνια, εκλιπαρούσαν τους αστυνομικούς, που έμειναν αποσβολωμένοι μπαίνοντας στο δωμάτιο, για λίγο φαγητό και νερό.

Οι τελευταίοι έφτασαν στο κολαστήριο των παιδιών, το μικρότερο από τα οποία ήταν μόλις δύο ετών, όταν ειδοποιήθηκαν από τη 17χρονη αδερφή τους η οποία κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι, να κλέψει ένα τηλέφωνο και να τους αποκαλύψει αυτό που συνέβαινε.

Η έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του 57χρονου Ντέιβιντ Αλεν Τέρπιν και της 49χρονης Λουίζ Αννα σόκαρε τους γείτονες που, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις τους, τόσα χρόνια είχαν την εικόνα της τέλειας οικογένειας, με τα παιδιά στις εμφανίσεις τους να έχουν απόλυτη ενδυματολογική ομοιομορφία.

482ca5a300000578 5272703 things 1 to 13 the family are seen in dr seuss style shirts and a 1 1516106693280

Η αλήθεια όμως ήταν πολύ διαφορετική και συνοψίζεται στις κατηγορίες για βασανισμό παιδιών που απαγγέλθηκαν στους γονείς, οι οποίοι φέρεται, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ των «New York Times», ότι είχαν καταθέσει αίτηση χρεοκοπίας το 2011, οπότε χρωστούσαν 500.000 δολάρια, παρά το γεγονός ότι ο ετήσιος μισθός του Τέρπιν ως μηχανικού σε βιομηχανία όπλων ανερχόταν στα 140.000 δολάρια. Προηγουμένως είχε δουλέψει και στην πολύ γνωστή εταιρία Lockheed Martin.

Τα παιδιά του, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 29 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο το πρωί της Κυριακής για εξετάσεις, καθώς παρουσίαζαν εικόνα υποσιτισμού.

Αν και κάποιοι γείτονες είχαν δει περίεργες κινήσεις τον τελευταίο μήνα, όπως τέσσερα από τα παιδιά, χλομά, να κυλιούνται στο γκαζόν σαν να παίζουν μεταμεσονύχτια ώρα, κανείς δεν είχε φανταστεί τι συνέβαινε πίσω από τους τοίχους του προσεγμένου σπιτιού με τον πάντα φροντισμένο κήπο, έξω από το οποίο ήταν παρκαρισμένα τρία αυτοκίνητα και ένα λεωφορειάκι, και στο οποίο η οικογένεια ζούσε από το 2010, οπότε και μετακόμισε από το Τέξας.

Οι γονείς του Ντέιβιντ Τέρπιν, Τζέιμις και Μπέτι, δήλωσαν στο ABC News έκπληκτοι και σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη. Το ζευγάρι, που ζει στη Δυτική Βιρτζίνια, παραδέχτηκε ότι δεν είχε επισκεφτεί την οικογένεια τα τελευταία 4-5 χρόνια, αλλά είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τους γονείς. Σύμφωνα με κρατικά έγγραφα με τα παιδιά δεν είχε μιλήσει μάλλον κανείς, αφού είχε δηλωθεί ότι μορφώνονταν με κατ’ οίκον διδασκαλία. Αυτή, πάντα σύμφωνα με τους παππούδες, προέβλεπε την αποστήθιση μεγάλων αποσπασμάτων της Βίβλου και προσπάθεια για αποστήθιση του συνόλου της!

Παρά τον πολύ κλειστό τρόπο ζωής της οικογένειας, οι γονείς διατηρούσαν λογαριασμό στο facebook, όπου υπάρχουν αναρτήσεις φωτογραφιών που δείχνουν το ζευγάρι να ανανεώνει τους όρκους γάμου του το 2016 με τελετή στο Λας Βέγκας μπροστά σε έναν σωσία του Ελβις Πρίσλεϊ. Μαζί τους φιγουράρουν και τα παιδιά τους, τα 10 κορίτσια και τα τρία αγόρια, που είναι ντυμένα ομοιόμορφα και έχουν τα ίδια χτενίσματα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...