Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο «Mr Top Shop» στo gala των οργίων

❱❱ Αποκαλύψεις-σοκ από δύο ρεπόρτερ των «Financial Times» που μπήκαν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Dorchester» στο ΛονδίνοΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ψηλές, αδύνατες και όμορφες γυναίκες με την υποχρέωση να φορούν μαύρα εσώρουχα και σέξι παπούτσια προσλήφθηκαν για να «διασκεδάσουν» 360 άνδρες από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, των επιχειρήσεων και της ψυχαγωγίας, στο ετήσιο gala του ελίτ φιλανθρωπικού Trust President’s Club, το οποίο διοργανώθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Την αποκάλυψη του σκανδάλου, που έχει συνταράξει τους κόλπους της βρετανικής υψηλής κοινωνίας, έκαναν δύο undercover ρεπόρτερ των «Financial Times», οι οποίες κατάφεραν να μπουν στο event μόνο για άνδρες λαμβάνοντας συμμετοχή στο casting των διοργανωτών.

Οι δύο δημοσιογράφοι, που ήταν μεταξύ των 130 κοριτσιών που προσλήφθηκαν ειδικά για το event που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Dorchester» του Μέιφερ, με παρουσιαστή τον κωμικό ηθοποιό Ντέιβιντ Γουάλιαμς και τον ιδιοκτήτη των Top Shop Φίλιπ Γκριν ανάμεσα στους προσκεκλημένους, υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα παρενόχλησης πολλάκις στη διάρκεια της βραδιάς.

«Χούφτωναν τις κοπέλες»

«Με χούφτωσαν πολλές φορές και ξέρω ότι συνέβη το ίδιο και σε πολλές άλλες κοπέλες» δήλωσε στο BBC η μία εκ των δύο undercover δημοσιογράφος των «Financial Times» Μάντισον Μάριατζ, αναφέροντας παράλληλα ότι πολλοί από τους επιφανείς προσκεκλημένους δεν δίστασαν να καλέσουν τα κορίτσια στα δωμάτιά τους, ενώ μια κοπέλα υποστήριξε ότι ένας εξ αυτών τής εξέθεσε τα γεννητικά όργανά του.

Μετά τα μεσάνυχτα οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν σε διαφορετική αίθουσα του ξενοδοχείου και φέρεται ότι ζήτησαν από μια κοπέλα να βγάλει τα εσώρουχά της και να ανέβει στο τραπέζι. Οι δύο δημοσιογράφοι αναφέρουν ακόμα ότι οι διοργανωτές ήταν συγκεκριμένοι ως προς το dress code τους, δεν τους επέτρεψαν να έχουν μαζί τους στην αίθουσα τα κινητά τους τηλέφωνα και τους έβαλαν να υπογράψουν πεντασέλιδο συμφωνητικό εμπιστευτικότητας.

Από τις δημοπρασίες που έγιναν στη διάρκεια της βραδιάς συγκεντρώθηκαν 2.300.000 ευρώ για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ωστόσο, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου δύο από τα νοσοκομεία που είχαν πάρει κατά το παρελθόν χρήματα από το ετήσιο φιλανθρωπικό gala του President’s Club ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να τα επιστρέψουν.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...