Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Αριστερός με δεξιά τσέπη!

 Ο «αγανακτισμένος» Ισπανός φίλος του Τσίπρα Πάμπλο Ιγκλέσιας αγόρασε βίλα αξίας 600.000 ευρώ«Αγανακτισμένος»… από το ενοίκιο ο αρχηγός των Ισπανών Αγανακτισμένων Πάμπλο Ιγκλέσιας, αποφάσισε να εξασφαλίσει ένα δικό του κεραμίδι, και αγόρασε βίλα σε προάστιο της Μαδρίτης αντί 600.000 ευρώ, η οποία αποδείχτηκε βίλα… ιντερνετικού οργίου! 

Ο ηγέτης των θεωρητικά αντισυστημικών Podemos (τον οποίο ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας περιέφερε στη χώρα μας ως προστάτη των φτωχών και των κατατρεγμένων της Ε.Ε.) και η εγκυμονούσα συμβία του Ιρένε Μοντέρο, που ζούσαν μέχρι σήμερα στο νοίκι, εν όψει της γέννησης των δίδυμων αγοριών τους προχώρησαν στην αγορά της έπαυλης που, σύμφωνα με το περιοδικό «OK Diario», το οποίο αποκάλυψε την αγορά, διαθέτει χώρους 250 τ.μ. και είναι χτισμένη σε οικόπεδο επιφάνειας 2.000 τ.μ. με πισίνα.

«Λογικά θα την ονομάσουν Βίλα Τσάβες ή Βίλα Χαμενεΐ» αναφέρει ένα από τα δεκάδες χιλιάδες tweets που τρόλαραν χωρίς έλεος «τον άνθρωπο που από το να καταγγέλλει την ευνοημένη πολιτική τάξη έγινε ευνοημένος πολιτικός», όπως σχολιάζει στο σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα «La Nacion».
Επίσης, δεν έλειψαν οι αναδημοσιεύσεις παλιότερων tweets του Πάμπλο Ιγκλέσιας, ο οποίος το 2012 είχε αμφισβητήσει κατά πόσο μπορεί να εμπνέει εμπιστοσύνη ένας πολιτικός που ζει σε σπίτι αξίας 600.000 ευρώ. Κουνούσε το δάχτυλο στον τότε υπουργό Οικονομικών της Ισπανίας Λούις ντε Γκίντο, που είχε αγοράσει αντί αυτού του ποσού ένα πολυτελές ρετιρέ.

esr 1805 024 cmyk

Ο 39χρονος πολιτικός μαζί με τη σύντροφό του, την Ιρένε Μοντέρο, επίσης ηγετικό στέλεχος των Podemos, είναι προφανώς σε θέση να πληρώνουν τη δόση του δανείου, αφού έκαστος λαμβάνει τον μήνα 2.122,8 ευρώ.

Οι καταθέσεις του

Επιπλέον, ο Ιγκλέσιας είχε δηλωμένες από το 2016 προσωπικές καταθέσεις 123.000 ευρώ στην τράπεζα, σύμφωνα με τη σελίδα διαφάνειας του κόμματος, καθώς και αγροτική κατοικία στην Αβιλα, που αγοράστηκε το 2013 αντί 13.814,12 ευρώ, ενώ δηλώνει ιδιοκτήτης μίας μοτοσικλέτας, που αγοράστηκε το 2012.
Η δε Μοντέρο δηλώνει ετήσια βουλευτική αμοιβή 76.903,74 ευρώ, τραπεζικές καταθέσεις 19.000 ευρώ και την ιδιοκτησία ενός τουριστικού τροχόσπιτου που αγόρασε το 2008.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...