Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 18 Φεβρουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε το άγχος σας και προσπαθήστε να διαχειριστείτε την ανασφάλειά σας. Οι εξελίξεις στον χώρο της εργασίας σας θα…

ΚΡΙΟΣ: Είστε αρκετά δυνατοί, αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να διορθώσετε τα πράγματα και να προχωρήσετε ακάθεκτοι. Αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας, αποφύγετε τις παρακινδυνευμένες κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές να πετύχετε αυτά που θέλετε είναι αρκετά καλές, καθώς θα δείτε να μπαίνουν σε γερές βάσεις στα επαγγελματικά σχέδιά σας και στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας κάνουν να φέρεστε ή να αντιδράτε περίεργα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές και πείσματα που δεν σας βοηθούν στις συναλλαγές σας. Το μεγάλο όπλο σας είναι η εξυπνάδα σας, οπότε μην πελαγώνετε. Η ανάγκη σας να βρείτε σημεία επικοινωνίας με τους γύρω σας θα σας δώσει πολύτιμες διεξόδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μυστικό για τη δική σας περίπτωση είναι οι αναθεωρήσεις και οι δημιουργικές προσπάθειες. Οι εργασιακές σχέσεις σας είναι ο τομέας που αυτή τη στιγμή απαιτεί την προσοχή σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα βελτιωθούν αισθητά.

ΛΕΩΝ: Επιβάλλεται να γίνετε πιο ελαστικοί και να αποφύγετε τις απερισκεψίες της στιγμής. Μη βιάζεστε να πάρετε θέση στην εξέλιξη ενός σοβαρού επαγγελματικού ζητήματος. Οι αντοχές σας αυξάνονται, ώστε να μπείτε με δυναμισμό στον στίβο των διεκδικήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εχετε όρεξη για δράση και περιπέτεια, αλλά παράλληλα έρχονται στην επιφάνεια καθυστερήσεις και άγχη που αφορούν τον οικονομικό τομέα σας. Εχετε τη δύναμη να ενεργήσετε αποφασιστικά και άμεσα, οπότε χρησιμοποιήστε τα όλα όπλα σας.

ΖΥΓΟΣ: Χρειάζεται να είστε ρεαλιστές, γι’ αυτό μη στηρίζεστε σε ιδέες άλλων και συναισθηματικές εξάρσεις. Η μέρα θα είναι σημαντική, αλλά δεν θα είναι ούτε ήρεμη, ούτε εύκολη. Ορισμένα από τα οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και να δείξει τις προθέσεις που έχει για εσάς. Οι καθυστερήσεις στα επιχειρηματικά σχέδιά σας ίσως οφείλονται σε κάποια συνωμοσία. Δεν έχει νόημα να συγκρούεστε ασταμάτητα με τους άλλους για παρελθούσες καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, σε συνδυασμό με τις καθημερινές ανάγκες σας, σας φαίνονται βουνό, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Με όπλο τη γοητεία σας θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε το περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ερχονται ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις, τη στιγμή που πολλά πράγματα δείχνουν να καθυστερούν. Είναι προτιμότερο να δεχτείτε πως σας είναι αδύνατον να ζήσετε με απόλυτη ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε το άγχος σας και προσπαθήστε να διαχειριστείτε την ανασφάλειά σας. Οι εξελίξεις στον χώρο της εργασίας σας θα σας δώσουν τη λύση μάλλον με επεισοδιακό τρόπο. Προσέξτε τι λέτε και προσπαθήστε να μη κρίνετε τους άλλους έχοντας μόνο ενδείξεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Από εσάς εξαρτάται αν θα προχωρήσει μια σχέση που σας ενδιαφέρει ή αν θα τη διαγράψετε και θα πάτε γι’ άλλα, αλλά να ξέρετε ότι θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια μόνοι σας, χωρίς να περιμένετε υποστήριξη και βοήθεια από κάποιο άλλο πρόσωπο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...