Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η γκάφα με τα 43 κεράκια στον Αλέξη!

Οι συνεργάτες του Τσίπρα έκαναν λάθος στην τούρτα για τα γενέθλιά του

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οι συνεργάτες του Τσίπρα έκαναν λάθος στην τούρτα για τα γενέθλιά του

Δεκάδες λουλούδια έφθαναν χθες στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, καθώς ο δικός μας Αλέξης είχε τα γενέθλιά του.

Το ωραίο μας αγόρι, που ζωδιακά ανήκει στους Λέοντες, έσβησε 42 κεράκια. Τα θετικά του ζωδίου τα ξέρουν ο ίδιος και η Περιστέρα. Τα αρνητικά, σχεδόν όλοι μας. Δανειζόμαστε λοιπόν το προφίλ των «μείον» του πρωθυπουργού για να τα εμπεδώσουμε, όπως το έχει σκιαγραφήσει στην «Espresso» η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου: «…Επιφανειακός, εγωιστής, λαοπλάνος, εσωστρεφής, παίρνει αποφάσεις στο λεπτό, επικίνδυνος παίκτης στο πολιτικό παιχνίδι, έχει καταθλιπτικές τάσεις, ενώ στον παρορμητισμό της νιότης του κάνει τα μεγάλα λάθη του, νομίζοντας ότι βρίσκεται ακόμη στα σχολικά και τα φοιτητικά χρόνια». «Βουλωμένο» γράμμα διάβασε η αστρολόγος! Πάντως, επειδή κι εγώ ζωδιακά ανήκω στον Λέοντα (23 Αυγούστου τα γενέθλιά μου, για όποιον τα ψάχνει), ευχόμαστε «χρόνια πολλά» στον πρωθυπουργό μας!

Γιατί τα πήρε στο κρανίο η Μεγαλοοικονόμου

«Κυρία Μεγαλοοικονόμου, έχετε τον λόγο. Θα μιλήσετε από εκεί ή θα έρθετε στο βήμα;f4 57f3 79

Είναι μια περιπέτεια, γι’ αυτό το λέω!» είπε, απευθυνόμενος στη βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (φωτό), ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος, και εκείνη… τα πήρε στο κρανίο! Εξαλλη η βουλευτής, με ένα υπόμνημα πολλών σελίδων (φωτό), που μάλιστα εστάλη και στον Αλέξη Τσίπρα, κατήγγειλε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για επανειλημμένη προσβλητική συμπεριφορά απέναντί της. Η βουλευτής αναφέρεται σε αρκετά περιστατικά που δείχνουν εμπάθεια στο πρόσωπό της, από τη μέρα που «έχασε τον δρόμο για το βήμα»!

Υποστηρίζει επιπλέον ότι η τελευταία αναφορά Βαρεμένου προκάλεσε τον… γέλωτα των συναδέλφων της στην Ολομέλεια, κι αυτό την ενόχλησε πολύ! Δηλαδή, τι μας λέτε; Οτι κάνει πλάκα μαζί σας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Αν υπάρχει, πρέπει να τη δει σοβαρά ο Βούτσης! Μήπως, όμως, και οι δύο να το πάρετε αλλιώς; Γιατί λένε ότι οι μεγάλοι καβγάδες οδηγούν σε μεγάλους έρωτες. Λέτε να συμβαίνει αυτό μεταξύ σας και ακόμη να υποβόσκει;

Διχασμένα τα αδέρφια Κατσιαντώνη  στα βουλευτικά έδρανα της Αμερικής

f6 17

«Σόι» πάει το βασίλειο για τον βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Γιώργο Κατσιαντώνη, του οποίου ο αδελφός είναι επίσης βουλευτής, στην πολιτεία του Νιού Χαμσάιρ στις ΗΠΑ. Ο αδελφός λοιπόν του δικού μας Γιώργου, ο Θωμάς Κατσιαντώνης, είναι πρόεδρος της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ενωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ), η οποία βρίσκεται στην Αθήνα για την ετήσια συνεδρίασή της, και φυσικά είδε τον πρόεδρο Νίκο Βούτση.

Οι Γιώργος και Θωμάς Κατσιαντώνης ήταν μέχρι πρότινος βουλευτές στο ίδιο κόμμα στην Αμερική για τρεις συνεχόμενες θητείες. «Ενώ είμαστε μαζί στο ίδιο κόμμα, δεν ψηφίσαμε ποτέ το ίδιο. Ο Θωμάς στις ψηφοφορίες με σκουντούσε κάτω από το έδρανο για να ψηφίσω, αλλά τίποτα!

Εκείνος είναι πιο συντηρητικός και εγώ ο επαναστάτης της οικογένειας» μας λέει για τον αδελφό του ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων. Παιδιά, είναι γνωστό το έργο: και εδώ έχουμε οικογένειες που, ενώ είναι στο ίδιο κόμμα, ο ένας κοιτάζει στη Λάρισα κι ο άλλος στην Τρίπολη!

(!)

f5 21
«Από Σεπτέμβρη μπαίνουμε σε τροχιά σταθεροποίησης και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα» είπε στη στήλη μας ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης. Ο συριζαίος υπουργός, με τον ήρεμο τρόπο που προσεγγίζει τη… ζωή, ήταν απόλυτα αισιόδοξος και σίγουρος ότι έρχονται καλύτερες ημέρες. Γι’ αυτό και, όπως μας είπε, ήσυχος πια, την άλλη Πέμπτη παίρνει το πλοίο για Χανιά. «Μετά το νομοσχέδιο για τις δημόσιες προμήθειες που έχω, φεύγω για Χανιά. Δεν θα το κουνήσω φέτος από εκεί, γιατί νιώθω πολύ κουρασμένος» συμπλήρωσε ο Γιώργος Σταθάκης, που είναι μακράν ο πιο «ζεν» υπουργός όλων των κυβερνήσεων που έχω γνωρίσει!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...