Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Μητσοτάκης απέναντι στη Μέρκελ

Η συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. με την καγκελάριο στη Γερμανία

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. με την καγκελάριο στη Γερμανία

«Πρόβα πρωθυπουργού» έκανε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν βρέθηκε απέναντι στην καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Εκεί, ανάμεσα στα κουλουράκια που σέρβιρε η καγκελάριος, ο Κυριάκος συζήτησε τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Μετέφερα στην καγκελάριο μερικές εικόνες από τις δυσκολίες που περνούν οι Ελληνες, έπειτα από επτά και πλέον χρόνια οικονομικής και κοινωνικής κρίσης».

Ελπίζω, πρόεδρέ μου, να της μίλησες και για όλους αυτούς τους άλλοτε νοικοκυραίους Ελληνες που σήμερα ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό.
Αυτή είναι μια ολοένα και πιο συνηθισμένη εικόνα, την οποία νομίζει ότι δεν βλέπει ο υπουργός Αλέκος Φλαμπουράρης του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωραίο θα ήταν η Ανγκελα, αντί να τα ακούει, να τα βλέπει κιόλας. Το φωτογραφικό άλμπουμ των Ελλήνων πριν και τώρα!

Η εξομολόγηση του Κ. Ζουράρι

Κάμερα στο σπίτι του υφυπουργού Παιδείας έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο πολύ… δύσκολος στους δημοσιογράφους Κώστας Ζουράρις μια χαρά άνοιξε τις πόρτες του στο lifestyle.
Ισως γιατί εκεί δεν μπορεί να στριμωχτεί…

Εδειξε λοιπόν το πορτρέτο της μητέρας του, αναρτημένο στο σαλόνι, πληροφορώντας το κοινό του ότι η μαμά του «ήταν κούκλα και όποιος την έβλεπε λιποθυμούσε από την ομορφιά της».

Στη συνέχεια μάς είπε σε ελεύθερη μετάφραση ότι οι γυναίκες τον κάνουν ό,τι θέλουν και ότι γι’ αυτές είναι ένα βοτσαλάκι που το πατάνε.
Και έκλεισε τη συνέντευξή του λέγοντας ότι παίζει πιάνο μεσημέρι ή και βράδυ.

Μάλλον εκεί, καθώς θα έπαιζε το «Χάρτινο το φεγγαράκι», σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερα να καταργηθούν οι πανελλαδικές και να εισέρχεται κάθε στούρνος στα ΑΕΙ ή, ακόμη καλύτερα, ίσως να το είδε στο φλιτζάνι του καφέ, καθώς, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, «έλεγα τρομερό φλιτζάνι, αλλά όχι πια».
Δεν το ξανακοιτάς, υφυπουργέ μου, για να δεις τα μελλούμενα του ΣΥΡΙΖΑ; Πολύ θα βοηθούσες τον Αλέξη.

Οι… ψύλλοι του Ιάσονα Φωτήλα

sdfgsdf 0

«Ψύλλοι στ’ αυτιά μου μπήκανε, πως κάποιος άλλος ήτανε. Κι αν είναι αλήθεια, δυστυχώς, κυρά μου, στη μάνα σου ολοταχώς». Κάπως έτσι, βασισμένο στους στίχους που τραγουδούσε κάποτε ο Τόλης Βοσκόπουλος, είναι το σενάριο, αλλά στο πιο καλλιτεχνικό, της θεατρικής παράστασης «Ψύλλοι στ’ αυτιά», στην οποία πρωταγωνιστεί ο βουλευτής της Ν.Δ., Ιάσων Φωτήλας.

Ο πολυπράγμων Ιάσων συμμετέχει εδώ και χρόνια, όπως ο ίδιος μας λέει, σε ερασιτεχνικό θίασο και έχει ανέβει στο σανίδι ουκ ολίγες φορές. Δεν διστάζει να «τσαλακωθεί», παρότι το μέλλον του θεωρεί ότι είναι η πολιτική και μάλιστα τώρα που άλλαξε κόμμα. Οι πρόβες για το έργο που θα ανέβει στις 16 Μαρτίου στην Πάτρα είναι συνεχείς.

Επεσε «παντοφλιά» στον Μπαλαούρα;

Κάπου κοπανήθηκε ο Μάκης Μπαλαούρας. Με τσιρότο στο μέτωπο και χτύπημα στα χείλη εμφανίστηκε στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής (και στη συζήτηση επί της ενδιάμεσης Εκθεσης της Τραπέζης της Ελλάδος για τη νομισματική πολιτική 2016) ο πρόεδρός της, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας.

Ο Μάκης προήδρευε στη συνεδρίαση όπου παρίστατο ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, που θύμισε για ακόμη μια φορά στην κυβέρνηση τον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα από το μη έγκαιρο κλείσιμο της αξιολόγησης. Ο Γιάννης Στουρνάρας μίλησε στη Βουλή φορώντας μοντέρνα γυαλιά με μπλε σκελετό που νομίζω ότι δεν του πήγαιναν καθόλου. Τον μεγάλωναν λιγάκι!

Το θέμα μας όμως είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και η περιέργεια που προκάλεσε στις συναδέλφους του ο τραυματισμός του.
Ο ίδιος χαμογελώντας τους είπε ότι παραπάτησε στο σπίτι!
Αλήθεια, πρόεδρε; Ή μήπως έπεσε καμιά παντόφλα;

Βόλτα στα χιόνια παρέα με τον γιο του

bakogiannis

Καλός μπαμπάς είναι σε όλα του ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Ο Κώστας πήρε τον γιο του στο χιονοδρομικό Καρπενησίου και του έμαθε σκι. Ετσι, η μια γενιά να διαδέχεται την άλλη και στα χιόνια!

(!)

pavlina

Παντού καλό αυτό το κορίτσι; Η σπουδαία τραγουδίστρια και κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη Παυλίνα, εκτός από το τραγούδι όπου διαπρέπει, είναι εξπέρ και στη σκοποβολή. Η Παυλίνα πιάνει στόχους όπου κι αν αυτοί κινούνται. Ο περήφανος πατέρας Γιώργος τη φωτογράφισε την ώρα που η Παυλίνα τουφέκιζε… εχθρούς. «Μπαμ και κάτω, έτσι απλά, μωράκι μου φευγάτο, ήρθες και έφερες τα πάνω κάτω»!

■ Ανόητους χαρακτήρισε τους λεγόμενους «δραχμιστές» ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, προτρέποντάς τους ταυτόχρονα να πάνε ως τη Βόρειο Κορέα για να καταλάβουν τι σημαίνει επιστροφή στη δραχμή.
Την ίδια στιγμή, στο Βερολίνο, την ίδια ακριβώς θέση υποστήριζε μπροστά στη Μέρκελ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...