Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Καρνάβαλος Ψωμιάδης!

❱❱ «Ξέφυγε» ο Πανίκας, που έγινε «Ζορό» σε spot εταιρίας παιχνιδιώνΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Το σερί των αμφιλεγόμενων και καλτ εμφανίσεων συνεχίζει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος, στο πλαίσιο της νέας, αποκριάτικης διαφήμισης των Jumbo που κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων, ξαναφόρεσε τη στολή του Ζορό, ζώστηκε το σπαθί του και ρίχτηκε στη μάχη για να… σώσει τις Απόκριες!

Ο πρώην βουλευτής, νομάρχης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τα χίλια πρόσωπα φαίνεται ότι ζήλεψε τη… δόξα της Αντζελας Δημητρίου και της Κατερίνας Στανίση, και αποφάσισε ελαφρά τη καρδία να μεταμορφωθεί σε… Καρνάβαλο! Πού να φαντάζονταν όσοι πήγαιναν κάποτε στις κάλπες να τον ψηφίσουν ότι το πολιτικό τέκνο της Θεσσαλονίκης θα γινόταν τηλεστάρ σε μια διαφήμιση που είναι η επιτομή του κιτς!

Αυτήν τη φορά ο Ψωμιάδης, που είχε φτάσει μέχρι να πουλάει παπούτσια σε τηλεμάρκετινγκ, αποφασίζει, για τις ανάγκες του σποτ, να σώσει μία… μπίρα, ένα φλαμίνγκο, έναν ανανά και την παρέα τους! Ναι, καλά διαβάσατε! Φαίνεται ότι ο Πανίκας για λίγα λεπτά δημοσιότητας είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα! Σύμφωνα με το σενάριο της διαφήμισης της γνωστής εταιρίας παιχνιδιών, το οποίο έχει φέρει σε ιδιαίτερη αμηχανία τη Νέα Δημοκρατία, οι αποκριάτικες στολές βρίσκονται στα κρατητήρια περιμένοντας κάποιον να τις σώσει. Ξαφνικά, εμφανίζεται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καβάλα σε ένα μαύρο άλογο και με το μαστίγιό του ξηλώνει τα κάγκελα της φυλακής χαρίζοντας στις στολές την ελευθερία τους!

esr 2901 007 cmyk

Στο επόμενο πλάνο ο Ζορό των Αποκριών δίνει παραγγελιά στον πιανίστα του σαλούν, ο οποίος φοράει στολή… πίτσας, το αγαπημένο κομμάτι του! Ομως, τότε ακούγεται η αποκριάτικη διασκευή του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας με τους παραλλαγμένους στίχους:

«Σε περιμένω Ζορό και πάλι / μαζί να ζήσουμε τρελό Καρναβάλι / μαζί να γράψουμε μια νέα ιστορία»! Την ίδια ώρα, στο κανάλι της εταιρίας στο YouTube το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο είναι: «Ποιος μπορεί να σώσει τις Απόκριες;;; Μα φυσικά ο μασκοφόρος εκδικητής… της καρδιάς μας! Η επιστροφή του θρυλικού Ζορό… μέσα από το πιο σουρεαλο-νομαρχιακο-αποκριάτικο σκηνικό».

Αντιδράσεις

Αν και για την ώρα η… Πειραιώς παρακολουθεί «βουβά» το comeback του άλλοτε κορυφαίου στελέχους του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, πληροφορίες που έχουν κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα τον γύρο του διαδικτύου αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν αντιδράσεις στο εσωτερικό της «γαλάζιας» παράταξης. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ακόμη και για απόσυρση της διαφήμισης, συμπληρώνοντας ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήδη έχει κληθεί να γυρίσει εκ νέου το διαφημιστικό σποτ με διαφορετική παραγγελιά, που να μη σκοντάφτει και σε πνευματικά δικαιώματα, όπως ο «γαλάζιος» ύμνος με την υπογραφή του Ρόμπερτ Ουίλιαμς!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο πρώην περιφερειάρχης, ο οποίος είχε προκαλέσει και πάλι αίσθηση πριν από μερικούς μήνες, όταν συμμετείχε στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού με τον τίτλο «Σε λέω», πήρε θέση για το τελευταίο του εγχείρημα λέγοντας ότι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να βγει στο προσκήνιο… Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δεν πήρε αμοιβή, αλλά μόνο 500 ευρώ για τα έξοδά του!

1346t5

«Κάποιοι μου λένε “Πληρώθηκες;” Οταν αγαπώ κάτι δεν με ενδιαφέρει το τίμημα, σας λέω λοιπόν ότι δεν υπάρχει τίμημα… Κάποια ψιλοέξοδα μου κάλυψαν, γύρω στα 500 ευρώ» ανέφερε, ενώ εξέφρασε και ένα παράπονο: «Περίμενε η Ν.Δ. να κάνω αυτή την κίνηση για να με θυμηθεί; Τι σχέση έχω με το τραγούδι; Δεν το επέλεξα εγώ. Το τραγούδι δεν είναι παρεξηγήσιμο». Πάντως, ο Mr Jumbo Απόστολος Βακάκης φαίνεται ότι συνεχίζει να κάνει αίσθηση με τα διαφημιστικά του spots, παρότι μετά τον θάνατο του γιου του Γιώργου στο πολύνεκρο δυστύχημα με την Porsche τον Φεβρουάριο του 2017 υπήρξαν φήμες ότι θα αποσυρθεί από τα ηνία της εταιρίας του.

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Δεν έχω πρόβλημα

rompert oyiliamsΣύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα πρέπει να υποδυθεί εκ νέου τον Ζορό, αφού το διαφημιστικό spot αποσύρεται για να γυριστεί άλλο. Τι οδήγησε σε αυτή την απόφαση δεν είναι γνωστό, αν και πολλοί υπέθεσαν ότι αιτία ήταν η «παραγγελιά» του Ζορό και τα πνευματικά δικαιώματα για τον «γαλάζιο» ύμνο του Ρόμπερτ Ουίλιαμς (φωτό).

Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε γράψει τον Σεπτέμβριο του 1982 τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας που «έντυνε» για πολλά χρόνια κάθε κομματική συγκέντρωση. Η «Espresso» επικοινώνησε για το θέμα με τον διακεκριμένο καλλιτέχνη, ο οποίος ξεκαθάρισε: «Δεν υπήρξε αντίδραση από εμένα, αφού πρόκειται για ένα διαφημιστικό».

Οσο για τον ντόρο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες αλλά και για όσα λέγονται πως έπειτα από παρέμβασή του θα αποσυρθεί η διαφήμιση, δηλώνει με νόημα πως από την πλευρά του δεν έγινε κάτι τέτοιο. «Εγινε τόσος ντόρος γιατί βλέπουν διάφορα σίριαλ…» είπε, δίνοντας έτσι τέλος στα σενάρια τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόσωπό του και το συγκεκριμένο διαφημιστικό.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Ο… αστροναύτης που έπαιζε μέχρι και σε βιντεοκλίπ

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ακόμη και την περίοδο που κατείχε αιρετά αξιώματα, φρόντιζε να στήνει διάφορα σόου και να τροφοδοτεί με εύθυμες στήλες τηλεοπτικές εκπομπές. Ο πρώην βουλευτής, νομάρχης, περιφερειάρχης έχει εμφανιστεί στο παρελθόν ως Αϊ-Βασίλης, ψάλτης, τραγουδιστής, χορευτής παραδοσιακών χορών, αστροναύτης, ενώ άφθονο γέλιο σκόρπισε και ως Ανγκελα Μέρκελ, με ροζ σακάκι και ξανθιά περούκα!

Ομως, η εμφάνιση που ακολουθεί τον 70χρονο Πόντιο είναι αυτή του Ζορό, του «υπερασπιστή των φτωχών και των αδυνάτων» που πρωτοέγινε τις Απόκριες του 2009. Εφτασε μάλιστα στο να κάνει εκπομπές τηλεμάρκετινγκ πουλώντας παπούτσια, πριν από περίπου τρία χρόνια, αποδεικνύοντας ότι η κάμερα είναι η αδυναμία του.

Σε ένα από τα βίντεο τηλεμάρκετινγκ, μάλιστα, πρωταγωνιστούσε ο ίδιος κρατώντας ένα ζευγάρι παπούτσια για διαβητικούς και διαφημίζοντας με πάθος τις ανατομικές ιδιότητές τους! Σαν επαγγελματίας περφόρμερ είπε «ναι» στο να συμμετάσχει στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Σε λέω» του Γιάννη Ρέλλη, το περασμένο καλοκαίρι!

Παράλληλα με τις «επιθεωρησιακές» παραστάσεις τα τελευταία χρόνια ήταν συχνός θαμώνας των δικαστηρίων για παράβαση καθήκοντος. Τέτοια θεωρήθηκε η μείωση προστίμου (την περίοδο που ο Ψωμιάδης ήταν νομάρχης Θεσσαλονίκης) από 89.000 ευρώ σε 5.000 πρατηριούχου που φέρεται ότι νόθευσε καύσιμα. Το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης τού επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή και τελικά το Συμβούλιο της Επικρατείας τον έθεσε σε αργία.

astronautis

Η  Espresso  ΛΕΕΙ!

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δίχως άλλο «έπιασε πάτο»… Σαν τον πάτο των παπουτσιών στις τηλεπωλήσεις στις οποίες πήγε να εμπλακεί! Οk, το αντιλαμβανόμαστε, καλός ο χαβαλές, αλλά εξαρτάται ποιος τον κάνει, πότε και γιατί τον κάνει. Αν θέλει τόσο πολύ να κάνει τον καρνάβαλο, κανένα πρόβλημα! Τόσοι μασκέ χοροί θα γίνουν… Ε όχι, όμως, και σε τηλεοπτικό σποτάκι, κύριε Ψωμιάδη! Ε όχι…

{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...