Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Ένας «άγγελος» με τατουάζ για τον Πατούλη

❱❱ Ο ιδρυτής των Angels Παναγιώτης Μήλας στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής

Εναν «άγγελο» με… τατουάζ διάλεξε να έχει κοντά του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, καθώς ενέταξε στο ψηφοδέλτιό του τον Παναγιώτη Μήλα.

Πρόκειται για τον ιδρυτή της εθελοντικής ομάδας Angels, που μάχεται για την προστασία και τα δικαιώματα των τετράποδων φίλων του ανθρώπου και θα είναι υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή με την Αττική».

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ο επικεφαλής των Angels είναι μία προσωπικότητα με έντονη κοινωνική δράση, αλλά και ευαισθησία σε θέματα που αφορούν κακοποιήσεις ζώων. Γι’ αυτό αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια του συνδυασμού για μία νέα αρχή για την Αττική.

Εθελοντική ομάδα

Οπως δήλωνε στην «Espresso» ο Παναγιώτης Μήλας τον Ιούνιο του 2017, η ανάγκη του να ιδρύσει μία εθελοντική ομάδα που θα προστατεύει κακοποιημένα ζώα γεννήθηκε όταν δέχτηκε σοβαρές καταγγελίες για κακοποίηση σκύλου. Ετσι, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του με ομάδα φιλόζωων. Γρήγορα η δράση τους επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα και απέκτησαν τη φήμη ανθρώπων που σώζουν από τους ιδιοκτήτες τους τα βασανισμένα σκυλιά!


Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Παναγιώτη Μήλα με τον Γιώργο Πατούλη

Η αποστολή της ομάδας είναι να κάνει σύσταση σε όποιον καταγγέλλεται ότι κακοποιεί το σκυλί του και, σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί, τα μέλη της εμφανίζονται απροειδοποίητα στο σπίτι του έχοντας τσεκάρει πως είναι εκεί. Στη συνέχεια καλούν την Αστυνομία για να εφαρμόσει τον νόμο. Παράλληλα με τη φιλοζωική δράση του, ο κ. Μήλας δραστηριοποιείται ενεργά στο κομμάτι των αστέγων, άλλων ευπαθών ομάδων και, εν γένει, στην προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα