Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Στριμωγμένος ο σύντροφος της άτυχης αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη

❱❱ Τη βεβαιότητα ότι ο θάνατος της μητέρας του δεν ήταν ατύχημα εξέφρασε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ο γιος της αδικοχαμένης αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη…… που βρέθηκε νεκρή μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου της τον Απρίλιο του 2013.

Στην κατάθεσή του στο δικαστήριο ο νεαρός άνδρας υποστήριξε πως την επίμαχη βραδιά ο σύντροφος της μητέρας του, που κάθεται στο εδώλιο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ήταν μεθυσμένος και η μητέρα του προθυμοποιήθηκε να τον πάει σπίτι του. «Στις τέσσερις παρά τέταρτο με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου είπε έλα, σε παρακαλώ, δεν με αφήνει να φύγω, βοήθεια». Οταν ο γιος της την κάλεσε πίσω έντρομος, εκείνη δεν απάντησε.

Οπως περιέγραψε ο μάρτυρας, πήρε ταξί και πήγε αμέσως στο σπίτι του κατηγορουμένου. «Την ώρα που έφτασα, αυτός ήταν στην πόρτα του οδηγού και, όταν τον ρώτησα τι έκανε, μου απάντησε: Αχ, τι έκανα, τι έκανα! Δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι θα μπορούσε να είναι ατύχημα» είπε χαρακτηριστικά ο γιος του θύματος. Νωρίτερα φίλη της αστρολόγου ξετύλιξε στο δικαστήριο τη βίαιη και εριστική συμπεριφορά του κατηγορουμένου, περιγράφοντάς τον ως άνθρωπο «με πάθη και εμμονές».

Οπως περιέγραψε η μάρτυρας, την ημέρα του συμβάντος είχε μιλήσει τηλεφωνικά με το θύμα, που της δήλωσε ακόμη μια φορά ότι ήθελε να χωρίσει οριστικά από τον κατηγορούμενο. «Τσακώνονταν, δεν του μιλούσε και αυτός ήθελε να τα ξαναβρούν, έτσι γινόταν» ανέφερε, προσθέτοντας πως η τελευταία κουβέντα που της είπε αποδείχθηκε προφητική: «Πάνω στη ροή του λόγου, μου είπε εγώ θα πάω μια και καλή»» είπε η μάρτυρας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα