Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Κατερίνα Καινούργιου

❱❱ «Με γοητεύουν οι άντρες που δεν είναι δίπλα μου για να φανούν, να φωτογραφηθούν. Με ενδιαφέρει να με προσεγγίσουν γι’ αυτό που πραγματικά είμαι. Για την ψυχή μου» δήλωσε στο περιοδικό «ok!» η Κατερίνα Καινούργιου ντυμένη νύφη.

Και καλά έκανε, και μπράβο της, διότι από τη στιγμή που βγήκε… παγανιά σε αναζήτηση γαμπρού να ξέρουμε τι ψάχνουμε! Να συνοψίσουμε λοιπόν: Ο άντρας ο κατάλληλος για την παρουσιάστρια «δεν πρέπει να φανεί δίπλα της, ούτε να φωτογραφηθεί», επομένως πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο προσόν: να είναι αόρατος! Οσοι ενδιαφέρεστε και πληροίτε τις προϋποθέσεις στείλτε βιογραφικό, χωρίς φωτογραφία εννοείται. Μόνο σοβαρές προτάσεις, φαντάσματα αποκλείονται. Σημείωση: Οι δαίμονες και οι άγγελοι που ενδιαφέρονται κατεξοχήν για τις ψυχές, και μια και η Κατερίνα ενδιαφέρεται να την προσεγγίσουν για την ψυχή της, θα προτιμηθούν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Αν περνάτε απαρατήρητος, αν γίνεστε άφαντος, αν είστε φαντομάς, αν νιώθετε αόρατος, αν είστε σκιά του εαυτού σας, κάνετε! Μπορείτε να περάσετε την οντισιόν. 

Ας βρεθεί κάποιος να την παντρευτεί, για την ψυχή της. Και κάντε το παρακαλώ για την ψυχή σας. Ψυχικό θα κάνετε. Κρίμα ολόκληρη Καινούργιου να… παλιώσει ανύπαντρη!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.




Μποζουκια Αθηνα