Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Πρωτιά με τη MarmΕλλάdα

Στον διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχε η ομάδα με το βιολογικό ψωμί αρτοθαλασσιές έδωσε το «παρών» άλλη μία ομάδα φοιτητών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας (παράρτημα Καρδίτσας), η οποία κατέκτησε την πρωτιά με τη MarmΕλλάdα!

Στον διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχε η ομάδα με το βιολογικό ψωμί αρτοθαλασσιές έδωσε το «παρών» άλλη μία ομάδα φοιτητών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας (παράρτημα Καρδίτσας), η οποία κατέκτησε την πρωτιά με τη MarmΕλλάdα! Το προϊόν διακρίθηκε στον διαγωνισμό για τη δημιουργία νέων οικολογικών – καινοτόμων προϊόντων διατροφής που διοργανώθηκε για πέμπτη χρονιά στην Ελλάδα. Ελαβε το πρώτο βραβείο και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό ECOTROPHELIA που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης EXPO 2015: Feeding the Planet, Energy for Life στο Μιλάνο από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου.

Την ομάδα που ανέπτυξε την επαναστατική μαρμελάδα αποτελούν οι φοιτητές Πέτρος Ζαφειρίου, Λήδα Κετσιλή, Μιλένα Μαργέλη, Ελένη-Μαρία Φλωροδημήτρη και Εμμανουήλ Ακρίβος υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Θεοφάνη Γεωργόπουλου, ο οποίος τόνισε: «Η ΜarmΕλλάda είναι βιολογική μαρμελάδα που παρασκευάζεται με κολοκύθα και καρότα. Δεν περιέχει ζάχαρη και για γλυκαντικό βάζουμε stevia. Το προϊόν αυτό έχει μειωμένες θερμίδες, ενώ είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και περιέχει φυσικές γλυκαντικές ύλες».

Το τρίτο βραβείο στον διαγωνισμό απέσπασε το προϊόν ΤΥΡΟΥΟ-Raisin Delight, που ανέπτυξε η τρίτη ομάδα φοιτητών του ίδιου τμήματος υπό την καθοδήγηση του δρα Ιωάννη Γιαβάση, επίκουρου καθηγητή του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Το ΤΥΡΟΥΟ-Raisin Delight είναι ένα βιολειτουργικό επιδόρπιο γιαούρτης που κατεβάζει τη χοληστερίνη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα