Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

«Θα είμαστε η έκπληξη»!

❱❱ Ο Γιώργος Βουλγαράκης με σάλπισμα νίκης παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του στον Δήμο Αθηναίων«Αυτός ο αγώνας θα είναι συναρπαστικός και νικηφόρος! Θα είμαστε η έκπληξη των εκλογών». Αυτό εκτίμησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Βουλγαράκης, κατά τη χθεσινή ειδική εκδήλωση παρουσίασης των πρώτων υποψηφίων του δημοτικού συνδυασμού «Αθήνα και πάλι Αθήνα» στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα». 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Γιώργος Βουλγαράκης, αφού άσκησε σφοδρή κριτική στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής Αρχής, διερωτήθηκε: «Ενώ όλοι συμφωνούν πως οι θητείες Καμίνη πήγαν την πόλη πίσω, οι εκπρόσωποι αυτής της λογικής φιλοξενούνται ως αστέρες στα ψηφοδέλτια, τόσο του συνδυασμού “Αθήνα Ψηλά” όσο και του συνδυασμού “Αθήνα είσαι Εσύ”».

Οπως είπε ο πρώην υπουργός και νυν υποψήφιος δήμαρχος της πρωτεύουσας, «υπάρχουν υποψήφιοι που είναι εν ενεργεία αντιδήμαρχοι που είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα, την ασφάλεια, το πράσινο και τις κατασκευές σε αυτούς τους συνδυασμούς. Υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών διαμερισμάτων. Υπάρχουν δηλαδή εκφραστές της αδράνειας και της νοοτροπίας Καμίνη σε αυτούς τους συνδυασμούς. Για να συνεχίσουν τι ακριβώς; Με αυτές τις αντιλήψεις και αυτή τη νοοτροπία, ούτε η Αθήνα μπορεί να πάει ψηλά ούτε αυτή η Αθήνα είμαστε εμείς». Αναφερόμενος στη σύνδεση των δημοτικών εκλογών με την όξυνση του πολιτικού κλίματος, ο κ. Βουλγαράκης τόνισε, μεταξύ άλλων: «Η Αθήνα δεν ψάχνει τον τρόπο να κάνει πρόβα για εθνικές εκλογές. Συμφωνούμε ασφαλώς και εμείς ότι η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώσει για τη χώρα, αλλά αυτό δεν θα κριθεί από τη δημοτική κάλπη. Θα υπάρχει, άλλωστε, την ίδια ημέρα και κάλπη των ευρωεκλογών. Η Αθήνα, με λίγα λόγια, δεν ψάχνει τρόπο να διαμαρτυρηθεί σε αυτή την κάλπη. Ψάχνει αυτούς που θα δουλέψουν με πραγματικό πάθος για τα επόμενα κρίσιμα τέσσερα χρόνια, για μια πόλη ανοιχτή, ασφαλή, αναπτυσσόμενη, ελκυστική. Ψάχνει για τον δήμαρχο που θα της δώσει τη δυνατότητα να ξανασταθεί στη θέση που της αξίζει» σημείωσε.

Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, ο προπονητής στίβου Χρήστος Τζέκος, ο χειρουργός Σπύρος Σταυριανός, οι οικονομολόγοι Φίλιππος Ταυρής και Ηλίας Πατρικάκος, ο θεατρικός παραγωγός Χρήστος Νικολάου, ο προπονητής τζούντο Ιωάννης Βιδάλης, ο επιχειρηματίας Βασίλης Ζάχος, ο ποινικολόγος Βασίλης Νουλέζας και οι δημοσιογράφοι Ελένη Βογιατζή και Χριστίνα-Μυρτώ Σταθάκη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα