Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Οι Ανωγειανοί «στόλισαν νύφη» την Ολγα Γεροβασίλη

❱❱ Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήπιε καφέ και άκουσε μαντινάδα στην Κρήτη

Aπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Σωστή «νύφη» στην Κρήτη η Ολγα Γεροβασίλη η οποία ντύθηκε την παραδοσιακή κρητική μαντίλα και την τίμησε δεόντως. 

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε στα Ανώγεια για τα εγκαίνια του πυροσβεστικού κλιμακίου της περιοχής και λίγο έλειψε να την «ενσωματώσουν» οι ντόπιοι.

Οι Ανωγειανοί υποδέχτηκαν θερμά την υπουργό, στο βιλαέτι του συναδέλφου της Παύλου Πολάκη, και τη «στόλισαν νύφη», όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Εκεί συνάντησε και τον φοβερό οργανοπαίχτη Βασίλη Σκουλά, καθώς και τον μαντινολόγο Αριστείδη Χαιρέτη, με τους οποίους ήπιε καφεδάκι. «Γεύτηκα την παροιμιώδη φιλοξενία των Ανωγείων, όπου βρέθηκα για τα εγκαίνια του πυροσβεστικού κλιμακίου. Κυριολεκτικά σαν νύφη με στόλισαν με την παραδοσιακή εσάρπα. Μέχρι και μαντινάδα μού έπλεξε ο Γιαλαύτης, ο Αριστείδης Χαιρέτης, ο διασημότερος εν ζωή μαντιναδολόγος της Κρήτης» δήλωσε περιχαρής από τη βαθιά ορεινή Κρήτη η υπουργός Γεροβασίλη.

Μετά τα εγκαίνια, η Ολγα έσυρε τον χορό μαζί με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, αντιστράτηγο Βασίλη Ματθαιόπουλο.

Δεινή χορευταρού απεδείχθη η υπουργός, που τιμά πολύ την Αρτινή καταγωγή της. Εκεί, άλλωστε, το… δουλεύουν το τσάμικο.

Selfie με τον Τσίπρα για το Jason – Αντιγόνη

antigoni

❱❱Το περίφημο Jason – Αντιγόνη (ή Ιάσων Δούσης, όπως είναι η κατά κόσμον version του) δεν φτάνει που μπήκε «δόξη και τιμή» στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου, φωτογραφήθηκε και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Το Jason – Αντιγόνη δέχτηκε την πρόταση της Ρένας Δούρου και είναι πλέον υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Προχθές λοιπόν, που η Ρένα Δούρου παρουσίασε το ψηφοδέλτιό της «Δύναμη Ζωής» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Jason, που απαρνήθηκε για χάρη της περιφερειάρχου το μακρύ έξαλλο μαλλί του και έγινε… κούκλος, συνάντησε τον πρωθυπουργό, που του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης!
Η selfie που έβγαλε με τον Αλέξη Τσίπρα κοστίζει πολλά. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη εκδήλωση, πλήθος βουλευτών και υποψηφίων στριμώχτηκαν για μια αντίστοιχη πόζα. Το Jason, όμως, τελικά ήταν το… τυχερό.

Εκθεση ζωγραφικής με έμπνευση από το Αγιον Ορος

o zografos vasilis theoharakis me ti syzygo toy marina theoharaki

❱❱Ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας εγκαινίασε χθες στην πόλη του τη μοναδική έκθεση ζωγραφικής «Σπύρος Παπαλουκάς – Βασίλης Θεοχαράκης: Αγιον Oρος», σε επιμέλεια Τάκη Μαυρωτά.
Αντιπροσωπευτικοί πίνακες του Σπύρου Παπαλουκά, όπως η «Aποψη των Καρυών», καθώς και τα κορυφαία έργα του, «Αρσανάς Μεγίστης Λαύρας», «Αρσανάς Μονής Παντοκράτορος», «Καυσοκαλύβια, το Κυριακό», «Μονή Διονύσου», «Μονή Παντοκράτορος», «Μονή Σταυρονικήτα» και άλλα, μαζί με τα έργα του μαθητή του, Βασίλη Θεοχαράκη, όπως η «Μονή Ιβήρων», ο «Αρσανάς της Μονής Βατοπεδίου». Ολα αυτά και πολλά άλλα θαύμασαν χθες οι επισκέπτες στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.
Ο επιμελητής της έκθεσης και διευθυντής Εικαστικού Προγράμματος του Ιδρύματος Β. και Μ. Θεοχαράκη, Τάκης Μαυρωτάς, μας είπε: «Τα μοναστήρια και τα τοπία του Αγίου Ορους εμφορούνται από την ανάγκη μιας βαθιάς επικοινωνίας με το θείο. Αυτή την αγιοσύνη και τη γαλήνη συναντάμε εδώ».

(!)

spirtzis

Την ελληνική φιλοξενία στην όμορφη επίτροπο έδειξε σε όλο της το μεγαλείο ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. Πήρε την αγαπημένη σύζυγό του Δήμητρα και ξενάγησαν την επίτροπο Μεταφορών της Ε.Ε. Βαϊολέτα Μπουλτς στο Σούνιο. Ανέβηκαν στον Ναό του Ποσειδώνα -ευτυχώς με ήλιο-, φωτογραφήθηκαν, πέρασαν όμορφα κι ύστερα ήπιαν το ουζάκι τους.
Η επίτροπος απόλαυσε ένα κλασικό ελληνικό γεύμα, με ούζο και θαλασσινά, στο ταβερνάκι που βρίσκεται κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο. Εφυγε ενθουσιασμένη από τη φιλοξενία του υπουργού, αλλά και από τη συνεργασία μαζί του.

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...