Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Στο φουλ οι μηχανές για τα εκλογικά ψηφοδέλτια

❱❱ Επιθεώρηση της εκτύπωσης από Χαρίτση και Ξενογιαννακοπούλου στο Εθνικό Τυπογραφείο

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Στην τελική ευθεία των εκλογών ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης πήγε με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για να δουν από κοντά την παραγωγή των εκλογικών ψηφοδελτίων.

Η διαδικασία της εκτύπωσης του εκλογικού υλικού συνεχίζεται καθημερινά στο Εθνικό Τυπογραφείο και οι κυβερνητικοί έχουν τα μάτια τους ανοιχτά… Αλλωστε τόσο οι ευρωεκλογές όσο και οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019 είναι πλέον πολύ κοντά, κι ο μηχανισμός… κάνει πρόβες!

img 7825

«Δεδομένης της σημαντικής συμβολής του Εθνικού Τυπογραφείου στη διεξαγωγή των εκλογών ευχαριστήσαμε τους εργαζομένους που δουλεύουν με αυταπάρνηση με υπερωρίες και Σαββατοκύριακα» μας λέει η υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των εκλογών έδωσε στους δύο υπουργούς ο «στρατηγός» από κυβερνητικής πλευράς για τον συντονισμό τους, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης.
Εκλογές λοιπόν εν όψει… κι ο πυρετός ανεβαίνει σε ολόκληρο το πολιτικό δυναμικό της χώρας.

Η Μπαλατσινού στα νεοδημοκρατικά γκαλά

mpalatsinoy

❱❱Αρχισε να παρευρίσκεται στα «νεοδημοκρατικά γκαλά» η Τζένη Μπαλατσινού, μετά του μελλοντικού της συζύγου, τομεάρχη Αμυνας της Ν.Δ. Βασίλη Κικίλια.
Προχθές το βράδυ το ‘καψαν, κοινώς, στο πάρτι που διοργάνωσε (στο πολυτελές Decunti στο Ψυχικό) επ’ ευκαιρία της υποψηφιότητάς της για την ευρωβουλή η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Οι περισσότεροι βουλευτές ήταν μετά των συζύγων τους, οπότε το ίδιο έκανε και ο Βασίλης Κικίλιας, παρουσιάζοντας πια ανοιχτά και παντού την απαστράπτουσα μέλλουσα σύζυγό του.
Φυσικά η παρουσία της έγινε talk of the night!

Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας

mproylias

❱❱Ο Γιώργος Μπρούλιας, που πέρασε με επιτυχία από τα πολύ δύσκολα πόστα των απορριμμάτων και των οικονομικών του Δήμου Αθηναίων, εξελέγη χθες δήμαρχος της Αθήνας στη θέση του παραιτηθέντος Γιώργου Καμίνη.
Ο νέος δήμαρχος, ο οποίος θα ασκεί καθήκοντα ως τον Σεπτέμβριο του 2019, είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Αλεξία Παναγιωτοπούλου και έχουν ένα αγοράκι δυόμισι ετών σήμερα.
Ως υπεύθυνος μάλιστα πολιτικής προστασίας του Δήμου Αθηναίων, ο Μπρούλιας συνέδεσε το όνομά του με την έγκαιρη εκκένωση των παιδικών κατασκηνώσεων του δήμου στην Τεχνόπολη το βράδυ της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

«Ανίκητοι ηττημένοι» και κριτική Βαρουφάκη

varoyfakis

❱❱«Προσπάθεια να αποφύγει τη μεγάλη ήττα των εκλογών» χαρακτήρισε ο Γιάνης Βαρουφάκης, άλλοτε «τσάρος» Οικονομικών του Αλέξη Τσίπρα, τις προχθεσινές οικονομικές παροχές του πρωθυπουργού. Και φυσικά, τώρα πια είναι εύκολη η κριτική για τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25, αφού όπως λέει ο λαός… «έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρουμε».
Την ώρα λοιπόν που ο Βαρουφάκης κριτικάρει, ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς συνεχίζει τα γυρίσματα της ταινίας του στην Αθήνα. Ως γνωστόν, η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη «Ανίκητοι ηττημένοι».Ο Γιάνης, με λίγα λόγια, από τη μια κάνει πόλεμο στον πρώην «κολλητό του», τον Αλέξη Τσίπρα, και από την άλλη θα έχει τη χαρά τα δικά του πεπραγμένα να τα δει να γίνονται ταινία… Αρα καλώς εγκατέλειψε το καράβι εγκαίρως!

(!)

athlites

Τρεις άντρες έχει η οικογένεια Καραναστάση και οι τρεις αθλούνται. Μάλιστα, όταν δίνεται η ευκαιρία, τρέχουν και σε μαραθωνίους. Αυτό έκανε λίγες μέρες πριν ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Αποστόλης Καραναστάσης με τους δύο γιους του, τον Δημήτρη και τον Μάριο, που είναι φοιτητές και «περιζήτητοι εργένηδες», όπως μαθαίνουμε.
Οι τρεις τους πήραν μέρος στον 6ο βραδινό Μαραθώνιο Λαμίας, στον οποίο όχι απλώς συμμετείχαν, αλλά τερμάτισαν κιόλας.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...