Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αθηνά Βαφείδου: Η εντυπωσιακή μελαχρινή είναι μία από τις πρώτες που «δούλεψε»...

Επάγγελμα; Influencer! Oσο και να το χλευάζουν ακόμη κάποιοι,...

Αντζελα Δημητρίου: «Η μάνα μου δεν “έφυγε” είναι κάθε μέρα δίπλα μου»

«Μαμά γερνάω»! Το τραγούδι της Τάνιας Τσανακλίδου, που φέρνει...

Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Στην τηλεόραση ζουν με το άγχος της καρέκλας»

Μπορεί η Μαίρη Αυγερινοπούλου να σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, ωστόσο...

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε περιοδεία «διαμάντι»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός οδηγεί το κοινό του και αυτό...

«Ντου» στο resto με τα… χρυσά καλαμαράκια!

❱❱ Λαβράκια έβγαλε ο έλεγχος εφοριακών στο εστιατόριο της Μυκόνου με τις υπέρογκες τιμές«Ντου» στο εστιατόριο της Μυκόνου που χρέωσε 4 κιλά φρέσκα καλαμαράκια σε τιμές χρυσού και όχι μαλακίων πραγματοποίησαν εφοριακοί λίγες ώρες μετά την κατακραυγή που ξέσπασε από τη δημοσιοποίηση της απόδειξης με το υπέρογκο ποσό.

Κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψη στο εστιατόριο του Πλατύ Γιαλού, οι εφοριακοί έλεγξαν την ταμειακή μηχανή (έλεγχος μνήμης) και διαπίστωσαν ότι οι αποδείξεις είχαν κοπεί κανονικά για το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ εντόπισαν 12 τραπέζια για τα οποία δεν υπήρχαν αποδείξεις τη στιγμή που πραγματοποίησαν τον έλεγχο. Το θέμα ήρθε στο φως όταν ο Ισπανός τουρίστας Φρανσίσκο Τεγιάδα δημοσίευσε την απόδειξη στη δημοφιλή πλατφόρμα TripAdvisor, ασκώντας αρνητική κριτική στο εν λόγω εστιατόριο, στο οποίο τέσσερα κιλά καλαμάρια στοιχίζουν 591ευρώ.

Το ποσό θεωρήθηκε τόσο από εκείνον όσο και την παρέα του εξωφρενικό, ενώ σε δηλώσεις του ανέφερε πως κανένας από τους υπαλλήλους του εστιατορίου δεν τους έδωσε τιμοκατάλογο.

Τη δική του απάντηση για την απόδειξη, που συνολικά ανήλθε στα 836 ευρώ, έδωσε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη Μύκονο. Οπως δήλωσε στο Open, η παρέα των εννέα ατόμων παρήγγειλε 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο κόστιζε 100 ευρώ το κιλό, ενώ υπογράμμισε πως το εστιατόριό του απευθύνεται σε υψηλό πελατολόγιο.

«Ηταν εννέα άτομα και παρήγγειλαν 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο χρεώθηκε με το κιλό. Το καλαμάρι ήταν φρέσκο και είχε 100 ευρώ το κιλό. Είμαστε το καλύτερο μαγαζί στον Πλατύ Γιαλό και προσφέρουμε high end υπηρεσίες. Απευθυνόμαστε σε υψηλό πελατολόγιο και στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις, αλλά έρχεσαι για την εμπειρία. Υπάρχει μίνιμουμ χρέωση 25 ευρώ για κάθε άτομο στην παραλία» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του μυκονιάτικου εστιατορίου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανδρέας Λοβέρδος – Δήμητρα Σιγάλα: Είναι ζευγάρι!

Πολιτική και showbiz, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso»,...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...