Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Αλβανοί τα νέα «αφεντικά» της νύχτας

❱❱ Πήραν το κουμάντο μετά τις μαφιόζικες εκτελέσεις των Ελλήνων αρχηγών τους με «συμβόλαια θανάτου»

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Νέους «άρχοντες» στα σκοτεινά μονοπάτια του υποκόσμου έφερε στην επιφάνεια το αιματοκύλισμα των τελευταίων ετών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Ηγετικούς ρόλους ανέλαβαν πλέον Αλβανοί κακοποιοί, που ήταν ήδη ενταγμένοι σε συμμορίες της νύχτας, οι αρχηγοί των οποίων δολοφονήθηκαν στη μέση του δρόμου σε εκτέλεση «συμβολαίων θανάτου».

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα κρυμμένα μυστικά της νύχτας, οι Αλβανοί μπράβοι που είχαν στρατολογηθεί από «βαριά» ονόματα του ελληνικού υποκόσμου στις συμμορίες «νονών» αναδείχθηκαν κυρίαρχοι μετά το αιματηρό ξεκαθάρισμα στις ηγεσίες των συγκεκριμένων ομάδων και πλέον διεκδικούν με αξιώσεις μεγάλα κομμάτια από την «πίτα» της αθηναϊκής νύχτας.

Φέρεται, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι έχουν έλθει σε πλήρη συνεννόηση μεταξύ τους και έχουν μοιράσει τις περιοχές που ελέγχουν, έτσι ώστε όλοι να έχουν ένα σημαντικό μερίδιο από τα κέρδη της «προστασίας» και να μην αλληλοσκοτωθούν για τη διεκδίκηση ενός δρόμου!

Ακήρυχτος πόλεμος

Μοναδικό ανάχωμα στην κυριαρχία των Αλβανών άλλοτε μπράβων των Ελλήνων «νονών» της νύχτας αποτελεί το μοναδικό «βαρύ» όνομα που κατάφερε να βγει αλώβητο από τον ακήρυχτο πόλεμο στον ελληνικό υπόκοσμο και φιγουράρει πλέον ως ο πιο ισχυρός αρχηγός συμμορίας στην Αττική.

Μάλιστα, η κυριαρχία του δεν αμφισβητείται ούτε στον Πειραιά, παρά το γεγονός πως κάποιοι Αλβανοί κατάφεραν να διατηρήσουν ένα μικρό μέρος των καταστημάτων, την «προστασία» των οποίων είχε η ομάδα των Γρίβα και Καραγιάννη, που δολοφονήθηκαν στα Γλυκά Νερά και στο Παλαιό Φάληρο αντίστοιχα.

10 11 f1 2461702

Ειδικά για τη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα, τον Μάιο του 2017, έξω από το σχολείο του γιου του, οι αστυνομικοί που ερευνούσαν τις συνθήκες της μαφιόζικης εκτέλεσης εξέταζαν σοβαρά το ενδεχόμενο να τον «καθάρισαν» άτομα μέσα από την ίδια του την ομάδα, προκειμένου να καρπωθούν εξ ολοκλήρου τα κέρδη από την «προστασία» στον Πειραιά.

10 11 f3

Με μια φωτογραφία ψάχνουν τον killer του Καραγιάννη

Λίγο μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού Γιάννη Μακρή από δύο επαγγελματίες Βούλγαρους εκτελεστές, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχαν ρίξει το βάρος τους στη διαλεύκανση ακόμη ενός «συμβολαίου θανάτου», ιδιαίτερα σημαντικού στον χώρο του υποκόσμου.

Πρόκειται για την εκτέλεση του «νονού» της νύχτας Μανώλη Καραγιάννη (φωτό) στο Παλαιό Φάληρο, το καλοκαίρι του 2018.

Όπως είναι γνωστό, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους τη φωτογραφία του δολοφόνου του γνωστού «νονού», την ώρα που επιβιβάζεται σε μοτοσικλέτα που την οδηγεί άλλο άτομο με την οποία διαφεύγουν από την περιοχή.

Η φωτογραφία προέρχεται από την κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης ενός καταστήματος και είναι αρκετά ευκρινής, όμως δεν αποτελεί ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο καθώς δεν έχει διασταυρωθεί η ταυτότητα του επαγγελματία εκτελεστή.

Η ταυτότητα

Αν και οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν κάνει κάποιες εκτιμήσεις όσον αφορά την ταυτότητα του δολοφόνου, τα κλιμάκια που άρχισαν -σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες- να χτυπούν πόρτες στα σκοτεινά μονοπάτια της νύχτας με τη φωτογραφία του δράστη ανά χείρας συνάντησαν κλειστά στόματα.

Όσους κι αν ρώτησαν αν τον γνωρίζουν, η απάντηση ήταν μία και μοναδική: «Δεν είδα… Δεν ξέρω…». Η σκιά της «ομερτά», του νόμου της σιωπής, πέφτει βαριά πάνω στους ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στη νύχτα, και τους υποχρεώνει να κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό.

10 11 f2 2461846

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...