Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Στίγμα Σώρρα!

Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται σε γυναίκα οπαδό του σε περιοχή της Αχαΐας, με την οποία επικοινώνησε λίγο πριν πετάξει το κινητό

Σε μια γυναίκα οπαδό του Αρτέμη Σώρρα στην Αχαΐα έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του φυγόδικου πλέον «εθνοσωτήρα» και της συζύγου του, μετά την καταδίκη τους από δικαστήριο της Πάτρας για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν κλείσει εντελώς το κινητό του ο Αρτέμης Σώρρας και πετάξει ακόμα και την μπαταρία για να μην εντοπίζεται το στίγμα του, έκανε μια τελευταία κλήση από την περιοχή του Ρίου προς κινητό που έχει στην κατοχή της η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία φέρεται ότι είναι ένα από τα πρώτα μέλη του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις που δημιούργησε ο κατά δήλωσή του «τρισεκατομυριούχος»! Η κάτοχος του κινητού έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών για να διαπιστωθεί αν είχε συμμετοχή στην… εξαφάνιση του Σώρρα και αν του έχει παράσχει καταφύγιο.

Στο μεταξύ, η Ασφάλεια Πατρών έχει απλώσει ένα ευρύ δίχτυ ερευνών σε περιοχές όπως ο Αγιος Στέφανος και τα Βραχνέικα στην προσπάθειά της να εντοπίσει τους δύο φυγόποινους. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η ποινή φυλάκισης οκτώ ετών στο ζευγάρι οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κλείσουν τις διόδους διαφυγής και γι’ αυτό εκτιμούν πως τελικά δεν κατάφεραν να φύγουν από την Αχαΐα, όπου είχαν βρεθεί από την περασμένη εβδομάδα εν όψει του δικαστηρίου.

Σε υπόγειο

Από την ανάλυση που έχουν κάνει οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής στο οπτικό υλικό του «διαγγέλματος» το οποίο ανέβασε ο Αρτέμης Σώρρας στο YouTube, καλώντας σε πλήρη κινητοποίηση τους οπαδούς του να διαφυλάξουν την περιουσία των 600 δισ. ευρώ που τους έχει… παραχωρήσει, εκτιμούν ότι η βιντεοσκόπηση έγινε πιθανότατα στο υπόγειο κάποιου σπιτιού και ότι ο καναπές στον οποίο καθόταν ο Σώρρας ήταν παλιός και φθαρμένος.

Ερευνες, αλλά με αρνητικά αποτελέσματα, έγιναν και στην Αθήνα, στο σπίτι που δήλωνε ο Αρτέμης Σώρρας ως μόνιμη κατοικία στην οδό Βοσπόρου στη Νέα Σμύρνη, σε δύο διαμερίσματα στην Καλλιθέα όπου διαμένουν στενοί συγγενείς του, σε μια μονοκατοικία στα Μεσόγεια και σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...