Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τρόμος στον αέρα!

Ο κυβερνήτης πτήσης της easyJet (Λονδίνο – Ηράκλειο) λιποθύμησε και ο δεύτερος πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Βενετία

Ο κυβερνήτης πτήσης της easyJet (Λονδίνο – Ηράκλειο) λιποθύμησε και ο δεύτερος πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Βενετία

Σκηνές που θυμίζουν χολιγουντιανή ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν στο πιλοτήριο ενός αεροσκάφους της easyJet, το οποίο εκτελούσε πτήση με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης, όταν ο κυβερνήτης έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στον αέρα!

Το περιστατικό, που σημειώθηκε πολλές χιλιάδες πόδια πάνω από το έδαφος, είχε αίσιο τέλος για τους 164 επιβάτες, καθώς ο συγκυβερνήτης του αεροπλάνου κατόρθωσε και το προσγείωσε με ασφάλεια στη Βενετία. Ωστόσο, μέχρις ότου ο δεύτερος πιλότος να αναλάβει τα «ηνία» του αεροσκάφους, επικράτησαν σκηνές απόλυτης αναστάτωσης μέσα στο πιλοτήριο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», το αεροσκάφος της easyJet αναχώρησε στις 7.25 το πρωί της Παρασκευής από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο με προορισμό την Κρήτη. Ενώ όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, στα μισά της πτήσης ο πιλότος, που εκείνη την ώρα είχε τον έλεγχο, άρχισε να μη νιώθει καλά, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του.

Τελικά, χάρη στην αστραπιαία παρέμβαση του συγκυβερνήτη, το αεροσκάφος πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μάρκο Πόλο» της Βενετίας, όπου ένα ασθενοφόρο παρέλαβε τον αναίσθητο πιλότο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, στο οποίο παρέμεινε ώσπου οι γιατροί διέγνωσαν πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η μεταφορά των επιβατών

Στη συνέχεια, η εταιρία διέθεσε άλλο αεροσκάφος της για να μεταφέρει τους επιβάτες στο Ηράκλειο, όπου έφτασαν αργά το απόγευμα.

Το περιστατικό συνέβη μόλις λίγες ημέρες έπειτα από ένα ανάλογο, με χειρότερη εξέλιξη, στο οποίο ο πιλότος ενός επιβατικού αεροσκάφους πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης που εκτελούσε από το Φίνιξ προς τη Βοστόνη. Ομως, και σε αυτήν την περίπτωση, ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους το προσγείωσε με ασφάλεια, χωρίς να κινδυνέψουν οι 147 επιβάτες. Οπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της πτήσης ο άτυχος πιλότος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στη Νέα Υόρκη. Το μήνυμα του συγκυβερνήτη, καθώς ανακοίνωνε στο προσωπικό εδάφους ότι υπήρχε επείγον περιστατικό στην καμπίνα, ήταν αγωνιώδες. «Ο κυβερνήτης είναι αναίσθητος και χρειάζεται άμεση βοήθεια για την προσγείωση του αεροπλάνου» ήταν τα ακριβή λόγια του, πριν αναλάβει τον έλεγχο! Οι επιβάτες έφτασαν στον τελικό προορισμό τους με άλλο αεροπλάνο, ενώ λίγο αργότερα η εταιρία επιβεβαίωσε τον θάνατο του πιλότου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τα αίτιά του.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...