Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

«Αναστέναξαν» τα κρεβάτια!

❱❱ Ανταλλαγή συντρόφων σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Κρήτης και όργια με ναύτες, γοργόνες και θεούς του ΟλύμπουΕνα ατελείωτο σεξουαλικό «συμπόσιο» ανταλλαγής συντρόφων έχει ξεκινήσει από το Σάββατο σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Κρήτη, με 400 ξαναμμένους συμμετέχοντες να ζουν τις πιο καυτές ερωτικές νύχτες της ζωής τους. 

Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης διαμονής τους, η οποία έχει διοργανωθεί από το μεγαλύτερο club της Ευρώπης, το SDC, με έδρα την Ολλανδία, και θα διαρκέσει έως και τις 3 Μαΐου σε «all inclusive» πεντάστερο στη Σταλίδα, οι swingers θα ζήσουν μεγαλειώδεις ερωτικές στιγμές μέσα από μια σειρά θεματικών πάρτι και οργίων αποκλειστικά και μόνο γι’ αυτούς. Τα ερωτικά πάρτι έχουν στόχο την πραγματοποίηση κάθε σεξουαλικής φαντασίωσης των swingers, οι οποίοι για να το καταφέρουν αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να υποδύονται κάθε φορά και διαφορετικό χαρακτήρα.

Γλέντι αλά ελληνικά

Το πρώτο πάρτι έχει τον τίτλο «OPA Nights», παραπέμποντας σε ένα γλέντι αλά ελληνικά, ενώ θα ακολουθήσουν βραδιές όπως «Ναύτες και γοργόνες», καθώς και «Glow Nights», όπου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν χρωματιστά φωσφοριζέ αξεσουάρ. Το καλύτερο, όμως, οι διοργανωτές το έχουν αφήσει για το τέλος, καθώς θα φέρει τον τίτλο «Μύθοι και θρύλοι», όπου οι swingers κατά τη διάρκειά του θα πρέπει να υποδυθούν θεούς, ήρωες και πρόσωπα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, με τους περισσότερους να έχουν καταλήξει ήδη στους χαρακτήρες που επιθυμούν ερωτικά να ενσαρκώσουν.

Οι swingers, προκειμένου να ζήσουν για τρίτη συνεχόμενη φορά το ερωτικό τους όνειρο στην Κρήτη, φαίνεται να έβαλαν για το καλά το χέρι στην τσέπη, καθώς η πενθήμερη παραμονή τους στο πεντάστερο της Σταλίδας θεωρήθηκε από πολλούς «τσουχτερή», αφού το απλό δίκλινο ανέρχεται σε 1.150 ευρώ και η σουίτα σε 1.850.

f1

Από την άλλη, οι άνθρωποι του ξενοδοχείου έχουν προβλέψει τα πάντα, ώστε η διαμονή να είναι αντάξια των υψηλών απαιτήσεων των ζευγαριών που έχουν εκφράσει ήδη την επιθυμία στα μενού να υπάρχει πλούσια ποικιλία ψαριών, άφθονο αλκοόλ, καθώς και μια σειρά από τις πιο επώνυμες σαμπάνιες του κόσμου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...