Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Μαθήτρια αντέγραφε με hi-tech «κόλπο»

❱❱ Σάλος στην Κω, όταν επιτηρητής στις πανελλαδικές την έπιασε με κοριό!Η παρατηρητικότητα ενός επιτηρητή σε εξεταστικό κέντρο της Κω, ο οποίος ανακάλυψε τον… «κοριό» μέσω του οποίου μια υποψήφια των πανελλαδικών εξετάσεων δεχόταν στο αυτί της τις απαντήσεις στο μάθημα της Ιστορίας από την αδελφή της, έβαλε άδοξο τέλος στις ελπίδες της 18χρονης μαθήτριας του 2ου ΓΕ.Λ. Κω και προκάλεσε σάλο στο νησί!

Η μαθήτρια πιάστηκε στα πράσα από τον καθηγητή την ώρα που προσπαθούσε να αντιγράψει μέσω του ακουστικού και το γραπτό της μηδενίστηκε. Λίγο αργότερα βρήκε τον μπελά της και η αδελφή της, η οποία της έδινε τις απαντήσεις των θεμάτων και συνελήφθη ως συνεργός. 

Οπως αποδείχτηκε, η 18χρονη μαθήτρια επικοινωνούσε μέσω του ακουστικού που ήταν καλά κρυμμένο στο αυτί της με την 24χρονη αδελφή της, η οποία είχε αναλάβει να τη βοηθήσει διαβάζοντας μέσα από το βιβλίο τις απαντήσεις των ερωτήσεων στο εξεταζόμενο μάθημα. Στην αίθουσα επικράτησε αναστάτωση και στο εξεταστικό κέντρο κλήθηκε η Αστυνομία, που ανέλαβε να ξετυλίξει το κουβάρι του νήματος, η άλλη άκρη του οποίου βρέθηκε στα χέρια της 24χρονης. Οι πανελλαδικές συνεχίστηκαν κανονικά για τους υπόλοιπους υποψηφίους, οι οποίοι δεν θα ξεχάσουν το απρόσμενο περιστατικό, όσα χρόνια και αν περάσουν. Προκειμένου, μάλιστα, να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και ο κανονισμός που ισχύει για τις εξετάσεις. Σύμφωνα με το άρθρο 6 της Υ.Α. Φ.251/37802/Α5/3-3-2016 (ΦΕΚ 698/Β/16-3-2016), κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, βιβλία, τετράδια, σημειώσεις αποτελούν αιτία μηδενισμού του γραπτού του υποψηφίου εφόσον τα έχει μαζί του στην αίθουσα. 

Μηδέν, βάσει του σχετικού κανονισμού, θα πάρει ένας μαθητής αν αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή οποιουδήποτε είδους σημειώσεις ή από γραπτό δοκίμιο άλλου εξεταζομένου, ή θορυβεί ή δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επιτηρητών. Σε περίπτωση κατά την οποία εξεταζόμενος φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο κατά την προσέλευσή του στο εξεταστικό κέντρο θα το παραδίδει στον πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής. Μετά τη λήξη της εξέτασης ο υποψήφιος θα παραλαμβάνει το κινητό του και θα αποχωρεί. 

offer

Η παρατηρητικότητα ενός επιτηρητή σε εξεταστικό κέντρο της Κω, ο οποίος ανακάλυψε τον… «κοριό» μέσω του οποίου μια υποψήφια των πανελλαδικών εξετάσεων δεχόταν στο αυτί της τις απαντήσεις στο μάθημα της Ιστορίας από την αδελφή της, έβαλε άδοξο τέλος στις ελπίδες της 18χρονης μαθήτριας του 2ου ΓΕ.Λ. Κω και προκάλεσε σάλο στο νησί!Η μαθήτρια πιάστηκε στα πράσα από τον καθηγητή την ώρα που προσπαθούσε να αντιγράψει μέσω του ακουστικού και το γραπτό της μηδενίστηκε. Λίγο αργότερα βρήκε τον μπελά της και η αδελφή της, η οποία της έδινε τις απαντήσεις των θεμάτων και συνελήφθη ως συνεργός. Οπως αποδείχτηκε, η 18χρονη μαθήτρια επικοινωνούσε μέσω του ακουστικού που ήταν καλά κρυμμένο στο αυτί της με την 24χρονη αδελφή της, η οποία είχε αναλάβει να τη βοηθήσει διαβάζοντας μέσα από το βιβλίο τις απαντήσεις των ερωτήσεων στο εξεταζόμενο μάθημα. Στην αίθουσα επικράτησε αναστάτωση και στο εξεταστικό κέντρο κλήθηκε η Αστυνομία, που ανέλαβε να ξετυλίξει το κουβάρι του νήματος, η άλλη άκρη του οποίου βρέθηκε στα χέρια της 24χρονης. Οι πανελλαδικές συνεχίστηκαν κανονικά για τους υπόλοιπους υποψηφίους, οι οποίοι δεν θα ξεχάσουν το απρόσμενο περιστατικό, όσα χρόνια και αν περάσουν. Προκειμένου, μάλιστα, να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και ο κανονισμός που ισχύει για τις εξετάσεις. Σύμφωνα με το άρθρο 6 της Υ.Α. Φ.251/37802/Α5/3-3-2016 (ΦΕΚ 698/Β/16-3-2016), κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, βιβλία, τετράδια, σημειώσεις αποτελούν αιτία μηδενισμού του γραπτού του υποψηφίου εφόσον τα έχει μαζί του στην αίθουσα. Μηδέν, βάσει του σχετικού κανονισμού, θα πάρει ένας μαθητής αν αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή οποιουδήποτε είδους σημειώσεις ή από γραπτό δοκίμιο άλλου εξεταζομένου, ή θορυβεί ή δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επιτηρητών. Σε περίπτωση κατά την οποία εξεταζόμενος φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο κατά την προσέλευσή του στο εξεταστικό κέντρο θα το παραδίδει στον πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής. Μετά τη λήξη της εξέτασης ο υποψήφιος θα παραλαμβάνει το κινητό του και θα αποχωρεί. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...