Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Τα 5 καλύτερα φρουτάκια με θέμα ταινίες

Ο κινηματογράφος ανέκαθεν τραβούσε τα βλέματα και την προσοχή των ανθρώπων και υπάρχουν ταινίες που έχουν λατρευτεί και γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από το κοινό.

Ήταν λοιπόν απόλυτα φυσικό πολλές από αυτές τις ταινίες, με τους ηρωές τους αυτούσιους μάλιστα να μεταφερθούν και στη βιομηχανία του τζόγου, προσπαθώντας να κερδίσουν την προσοχή του παιχτικού κοινού προβάλοντας γνώριμες φιγούρες. Παρακάτω παρουσιάζονται τα 5 καλύτερα φρουτάκια που θεματικά βασίζονται σε ταινίες, σίγουρα πρόκειται για μια υποκειμενική λίστα, ωστόσο θεωρώ πως από μια τόσο μεγάλη γκάμα η επιλογή είναι όσο πιο αντικειμενική μπορεί, ενώ η αιτιολόγηση υπάρχει στην μικρή παρουσίαση του κάθε σλοτ.

  • Gladiator: Το συγκεκριμένο δικαιωματικά μπαίνει στη λίστα ως ένα από τα καλύτερα φρουτάκια που θεματικά βασίζονται σε ταινίες. Μιλάμε ούτως η άλλως για μια επική ταινία, ένα blockbuster που γνώρισε τεράστια επιτυχία με πρωταγωνιστή τον Russell Crowe. Φυσικά, το ομώνυμο σλοτ δεν θα μπορούσε να μην είναι κορυφαίο, καθώς πέρα από ανεπανάληπτα γραφικά και ηχητικά εφέ που παραπέμπουν ευθέως στην ταινία, το παιχνίδι της Playtech να διαθέτει 50 γραμμές πληρωμής, 5 τροχούς και πολλά έξτρα καλούδια που κάνουν το slot εξαιρετικά ενδιαφέρον, όπως μπόνους γύροι όπου μπορείς να κερδίσεις μέχρι και 200 free spins με πολλαπλασιαστές που φτάνουν μέχρι και το 200x!
  • Rocky: Από τις αγαπημένες ταινίες που μας μεγάλωσαν ο κινηματογραφικός ήρωας Rocky που ενσάρκωσε ο Σταλόνε γνώρισε τεράστια επιτυχία και άφησε εποχή με συνεχόμενες ταινίες, ενώ έφτιαξε και μια ολόκληρη σχολή. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην γίνει φρουτάκι από την Playtech το οποίο επίσης αγκαλιάστηκε άμεσα από το κοινό. Στους 5 του τροχούς και στις 25 γραμμές πληρωμής θα βρεις όλους του ήρωες της ταινίας, τα γραφικά μπορεί να μην εντυπωσιάζουν ωστόσο στέκονται καλά, ενώ τα ηχητικά εφέ σε βάζουν κυριολεκτικά μέσα στο ρινγκ και φυσικά προέρχονται από τις ταινίες. Στο Rocky slot μπορείς να κερδίσεις μέχρι 10.000 φορές το ποντάρισμά σου.
  • Jurassic Park: Και μόνο το όνομα του Steven Spielberg ως δημιουργού της ταινίας έφτανε για να γνωρίσει τεράστια επιτυχία και να αφήσει το δικό της στίγμα στην ιστορία του κινηματογράφου. Στο φρουτάκι της Microgaming θα βρεις τρομερά γραφικά και ηχητικά εφέ (ειδικά ο ήχος του T-Rex) όπως και πολλές μπόνους λειτουργίες με δωρεάν γυρίσματα, σταθερά και επεκτεινόμενα wilds και πολλαπλασιαστές. Αξίζει κάθε λεπτό απ’ τον χρόνο σου και σε κρατάει καθηλωμένο μπροστά στην οθόνη σου χωρίς να βαρεθείς ούτε λεπτό.
  • Planet of the Apes: Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη μικρή λίστα ένα video slot της NetEnt, της οποίας τα slots χαρακτηρίζονται από τα εντυπωσιακά τους γραφικά, τους έξυπνους μπόνους γύρους και τις καινοτομίες που καθένα από αυτά φέρνει. Ως λάτρης των ταινιών Planet of the Apes «έλιωσα» το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο δεν βασίζεται σε μια ταινία αλλά σε δύο και συγκεκριμένα στις Dawn of the Planet of the Apes και Rise of the Planet of the Apes. Η καινοτομία που φέρνει το εν λόγω παιχνίδι είναι ότι χωρίζει την οθόνη στα 2 και ουσιαστικά παίζεις σε 2 φρουτάκια των 5 τροχών ταυτόχρονα τα οποία βρίσκονται δίπλα. Κάθε φρουτάκι έχει τους δικούς του μπόνους γύρους και σου δίνει δωρεάν γυρίσματα. Εξαιρετικό παιχνίδι που μόνο αν παίξεις θα το καταλάβεις, ενώ υπάρχουν και video που παίζουν και προέρχονται από τις ταινίες.
  • Terminator 2: Ταινία που κέρδισε Όσκαρ στα visual effects και απογείωσε την καριέρα του Arnold Schwarzenegger κερδίζοντας κοινό και κριτικούς, δεν θα μπορούσε να γίνει παρά ένα εξαιρετικό video slot από την κορυφαία Microgaming. 5 τροχοί και 1024 γραμμές πληρωμής, με γραφικά και ηχητικά εφέ που κόβουν την ανάσα και όλους τους πρωταγωνιστές να εμφανίζονται στους τροχούς σε μοναδικές μπόνους λειτουργίες.
{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...