Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, 2025

Γκρο πλαν στον «Καποδρίστρια» του Σμαραγδή – Το καστ, τα ρούχα εποχής...

Με ολόκληρη την Ελλάδα να περιμένει με μια «γλυκιά...

Passion for fashion

Ο Δεκέμβριος στην αθηναϊκή society είναι ο πιο δύσκολος μήνας, όσον αφορά τρέξιμο και περπάτημα, εξ ου και τα γοβάκια των κοσμικών κυριών γνωρίζουν μεγάλο σουξέ.

«Μπαμπά, αγαπώ»: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς

Με εντατικούς ρυθμούς και έντονη δημιουργική ενέργεια ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας οικογενειακής κομεντί του Alpha, «Μπαμπά, σ’ αγαπώ».

Πρεμιέρα της Βίσση με τα… κουμπαράκια και τον πρώην

Mε τους γνωστούς VIP θαυμαστές της η Άννα Βίσση έκανε για δέκατη σεζόν πρεμιέρα στο «Hotel Ermou» (μερικές φαρμακόγλωσσες, πάντως, του διαδικτύου, με αφορμή την πρεμιέρα, αναρωτήθηκαν αν η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει χορτάσει ακόμη χρήμα),

«Εφυγε» ο φούρναρης της Κω!

❱❱ Διένειμε ψωμιά σε καθημερινή βάση σε όσους πρόσφυγες έφταναν στο ακριτικό νησί

«Εφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής, σε ηλικία 77 χρόνων, ο Διονύσης Αρβανιτάκης, ο φούρναρης της Κω που είχε γίνει γνωστός σε όλη την Ευρώπη για την καθημερινή και συνεχή βοήθειά του στους πρόσφυγες και τους μετανάστες που είχαν έρθει στο νησί.

Η είδηση του θανάτου του «φούρναρη των προσφύγων» σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο και όχι μόνο. Ο Διονύσης Αρβανιτάκης έφτιαχνε και διένειμε ψωμιά σχεδόν σε καθημερινή βάση στους εκατοντάδες πρόσφυγες που έφταναν στο νησί προτού δημιουργηθούν οι δομές φιλοξενίας. Η πρωτοβουλία του 77χρονου φούρναρη, που εκκινούσε από αγνό και ανόθευτο ανθρωπισμό και όχι από επαγγελματικό ακτιβισμό με σκοπό το κέρδος, όπως συμβαίνει με πολλές «σκοτεινές» ΜΚΟ, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τους συνήθως αδιάφορους γραφειοκράτες των Βρυξελλών.

Για τη δράση του ο Διονύσης Αρβανιτάκης τιμήθηκε με το βραβείο της Κοινωνίας των Πολιτών το 2016 από την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή. Στη δράση του είχε αναφερθεί και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, λέγοντας ότι «Ευρώπη είναι ο φούρναρης στην Κω που δίνει το ψωμί του σε πεινασμένες και ταλαιπωρημένες ψυχές».

Τον Διονύση Αρβανιτάκη αποχαιρέτησε και ο στενός συνεργάτης του Γιούνκερ, ο Ελληνας εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. «Καλό ταξίδι, Διονύση Αρβανιτάκη, παντοτινό σύμβολο μιας ευρωπαϊκής Ελλάδας που νοιάζεται τους αδύναμους» έγραψε στο twitter ο Μαργαρίτης Σχοινάς.


Ο Διονύσης Αρβανιτάκης προσφέρει τροφή σε μετανάστες

Τον 77χρονο αποχαιρέτησε και ο δήμαρχος της Κω, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ο Διονύσης δεν ήταν “Ο φούρναρης της Κω”, όπως τον αποκαλούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο Διονύσης ήταν η ίδια η Κως. Η Κως των εργατικών ανθρώπων, που ξέρουν να δημιουργούν μέσα από τον μόχθο και την προσπάθεια. Η Κως που ξέρει να δουλεύει, να δημιουργεί και να μοιράζει αγάπη…»

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στην καταξιωμένη τραγουδίστρια; Ενώ βρισκόταν στις πρόβες του «The Voice of Greece»

Γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας μετρούσε τις μπουκιές των καλεσμένων της

Η κατάσταση στην κοσμική Αθήνα έχει ξεφύγει εντελώς. Εκτός...

«Τσακώσαμε» τον Ανδρέα Φουστάνο να διασκεδάζει με τη νεαρή σύντροφό του

Την πρώτη τους επίσημη νυχτερινή εμφάνιση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησαν ο Ανδρέας Φουστάνος και η σύντροφός του Ιωάννα Βασιλάκη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα στο ΝΟΧ.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.



Μποζουκια Αθηνα