Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο πλευρό του Βαρουφάκη ο Κλέων Γρηγοριάδης, που δηλώνει έτοιμος να κολλάει ακόμα και αφίσες!

❱❱ Μέχρι και αφίσες θα κολλάει για χάρη του… Γιάνη Βαρουφάκη ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος με το κόμμα ΜεΡΑ 25 στις ευρωεκλογές του Μαΐου!

Σε δηλώσεις του ο γνωστός καλλιτέχνης και μέλος της πολιτικής γραμματείας του κόμματος που έχει ιδρύσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «θα είναι υποψήφιος όπου του ζητηθεί».

«Θα γίνω και αφισοκολλητής και απεργός πείνας, αν χρειαστεί» συνέχισε ο ηθοποιός θέλοντας να καταδείξει την αφοσίωσή του στον πολιτικό σχηματισμό που δημιούργησε ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι η κίνηση του Γιάννη Βαρουφάκη έχει στόχο να κινητοποιήσει τους ανθρώπους που απογοητεύτηκαν από τη «στροφή» του ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαστε απέναντι σε μια Ευρωπαϊκή Ενωση που φασιστοποιείται» δήλωσε ο Κλέων Γρηγοριάδης και τόνισε ότι το στοίχημα είναι «να σηκώσουμε τους ανθρώπους από την αδράνεια».

Ο ηθοποιός εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν σε πολωμένο κλίμα, κάτι που υποστηρίζει ότι δημιουργεί προβλήματα σε μικρά κόμματα, ενώ επισήμανε: «Εχουμε υποχρέωση απέναντι στους επόμενους, για τον κίνδυνο του φασισμού».
«Υπάρχουν ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης, που από τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει τι είναι ο φασισμός και συνεχίζουν να φέρονται φασιστικά» είπε αναφερόμενος στη Ν.Δ. και χαρακτήρισε απαράδεκτο τον δημόσιο λόγο του Παύλου Πολάκη.

Φόλα ΣΥΡΙΖΑ ο πατέρας  του ηθοποιούf2 pateras

Την ώρα που ο γιος στηρίζει Γιάνη Βαρουφάκη και ΜεΡΑ 25, ο πατέρας επιμένει με… ΣΥΡΙΖΑ!

Ο λόγος για τον μεγαλογιατρό πατέρα του Κλέωνα Γρηγοριάδη, Γιώργο (φωτό), που έχει δηλώσει πολλάκις την… αδυναμία του στην κυβέρνηση!

Αλλωστε, οι πολιτικές πεποιθήσεις του γνωστού πρωκτολόγου είναι εμφανείς σε όποιον επισκέπτεται την κλινική του, καθώς συνηθίζει να εμφανίζεται με την ιατρική ρόμπα του την οποία έχει προσαρμόσει καταλλήλως! Συγκεκριμένα, στη μία πλευρά υπάρχει το ταμπελάκι με το όνομά του και στην άλλη γράφει με μεγάλα κατακόκκινα γράμματα… «ΣΥΡΙΖΑ»!

Την πολιτική ταυτότητά του αναγράφει αντίστοιχα και στον σκούφο του, ενώ έξω από το γραφείο του υπάρχει κολλημένη μια κόλλα χαρτί Α4, η οποία γράφει: «Οσο υπάρχει κυβέρνηση της Αριστεράς δεν χρεώνουμε αμοιβή»!

Πάντως, ο πατέρας του ηθοποιού είχε βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα το 2017, καθώς, ύστερα από έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Υγείας, ανακαλύφθηκαν στην κλινική Γρηγοριάδη Α.Ε. εικονικά τιμολόγια ύψους 1.100.000 ευρώ, τα οποία δικαιολογούνταν ως υλικά για την αντιμετώπιση αιμορροΐδων και ακράτειας κοπράνων!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...