Σάββατο, 26 Ιουλίου, 2025

Πάνος Κιάμος: «Παράτα με»

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδά «Παράτα με» στο δεύτερο single...

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Δεν νομίζω ότι κανένας ενδιαφέρεται για την προσωπική μου ζωή»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαιρινό...

Ελενα Χαραλαμπούδη: Σκά(ε)ι γέλιο με τη viral «μαμά»

Η viral μαμά του YouTube και του TikTok με...

«My Style Rocks» χωρίς Στέλιο Κουδουνάρη

Ο γνωστός Κύπριος σχεδιαστής μόδας Στέλιος Kουδουνάρης εκτός του...

Νεκρός από ναρκωτικά 43χρονος gay παρουσιαστής!

Από υπερβολική δόση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, που βρέθηκε ακόμα και στον… πρωκτό του, πέθανε παρουσιαστής τοπικού καναλιού του Λος ΑντζελεςΟ Κρις Μπάρους (φωτό), ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος σε μοτέλ στις 28 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα, άφησε την τελευταία του πνοή εξαιτίας αυξημένης τοξικότητας στον οργανισμό του ενώ συνουσιαζόταν με άνδρα που είχε γνωρίσει μέσω της εφαρμογής γνωριμιών για ομοφυλοφίλους Grindr. Ο παρουσιαστής, που είχε βάρδια στο κανάλι KTLA, είχε φύγει νωρίτερα εκείνη τη μέρα γιατί προφασίστηκε αδιαθεσία. Αντί να πάει όμως στο σπίτι του, πήγε στο μοτέλ όπου είχε κανονίσει συνάντηση με τον σεξουαλικό παρτενέρ του, με τον οποίο είχε συναντηθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Ερωτικές πράξεις

Σύμφωνα με την κατάθεση του τελευταίου, όταν έφτασε στο δωμάτιο, ο Μπάρους τού άνοιξε ολόγυμνος, ενώ είχε γεμίσει τον χώρο με σαδομαζοχιστικά εξαρτήματα, λιπαντικές κρέμες και επιπλέον είχε εγκαταστήσει πάγκο μασάζ.

Υστερα από διαφορετικές ερωτικές πράξεις ο 43χρονος παρουσιαστής έβαλε στον πρωκτό του ένα κομμάτι κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και ένα δεύτερο στη συνέχεια. Ο παρτενέρ του κάποια στιγμή τον άκουσε να κάνει περίεργους θορύβους και διαπίστωσε ότι είχε κάνει εμετό μέσα στη μάσκα που φορούσε. Κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, αλλά όταν έφτασαν οι διασώστες ήταν αργά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Σπάνια εμφάνιση της Ναταλίας Λιονάκη – Η μοναχή Φεβρωνία στα εγκόσμια

Ταξίδι - αστραπή στην Κρήτη έκανε η μοναχή Φεβρωνία, που εθεάθη πριν από λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Ο Διαμαντής Καραναστάσης μας «συστήνει» το γιο του

Ο Διαμαντής Καραναστάσης τρισευτυχισμένος ανήμερα των 14ων γενεθλίων του γιου του πόζαρε μαζί του και δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο instagram.

Χώρισε η Μελίνα Νικολαϊδη – Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του Φιντιρίκου

Μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να ετοίμασε σε συνεργασία με...
spot_img
spot_img