Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Βασιλιάς» Κοκλώνης!

❱❱ Ο Ελληνας «Γκιούλιβερ» σε μαγικές στιγμές με τη Νικολέττα Ράλλη στην Κουάλα Λουμπούρ, την Κυριακή στις 17.50, στο OpenΣτην τίγρη της Ασίας ταξίδεψε ο Νίκος Κοκλώνης με καλεσμένη τη Νικολέττα Ράλλη! Ο οικοδεσπότης του «Celebrity travel» και η γνωστή παρουσιάστρια πέταξαν για την Κουάλα Λουμπούρ και έζησαν μαγευτικές στιγμές ανάμεσα σε χρώματα, αρώματα, παλάτια, ναούς, κήπους, αλλά και υπερσύγχρονα κτίρια που… ακουμπούν τον ουρανό! 

Με αφετηρία τον Menara Tower, τον πύργο των επικοινωνιών, που είναι ορατός από όλα τα σημεία της πόλης, έχει ύψος 421 μ. και είναι το έβδομο ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, οι «πρωταγωνιστές» του επεισοδίου, που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή στις 17.50 από το Open, αναμετρήθηκαν με τις αντοχές τους!

f1 28

Η πόλη, με στραμμένο το… βλέμμα της σταθερά στο μέλλον, καταφέρνει να συνδυάζει τις παραδοσιακές κουλτούρες της Μαλαϊκής Χερσονήσου, της Κίνας και της Ινδίας με την αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Στη φημισμένη Πουτρατζάγια, το στολίδι της Μαλαισίας, το βλέμμα γοητεύεται από την τάξη, την αρμονία και την πανέμορφη αρχιτεκτονική, τα υπέροχα τζαμιά και τη γέφυρα Putra. Από τη μια, η λίμνη και το πράσινο και, από την άλλη, τα υπέροχα κτίρια ευρωπαϊκής, μαροκινής και κεντροασιατικής επιρροής!

Στην πλατεία Ανεξαρτησίας Merdeka οι δίδυμοι πύργοι Petronas Towers, ύψους 452 μ., και οι παραδοσιακοί θησαυροί της μητρόπολης της νοτιοανατολικής Ασίας εντυπωσίασαν την μπριόζα Νικολέττα, με τον Νίκο Κοκλώνη να αφηγείται ιστορίες και θρύλους! Η πλατεία με τους πεζοδρόμους και τα ιστορικά κτίρια, όπως τα Royal Selangor Club House και Sultan Abdul Samad Building, φημίζεται για τις όμορφες αψίδες και τα σιντριβάνια, ενώ το 1957 υψώθηκε εκεί η σημαία της Μαλαισίας (Jalur Gemilang), σηματοδοτώντας την ανεξαρτησία της χώρας.

f2 48

Εχοντας απέναντί της τον Ελληνα «Γκιούλιβερ» των ταξιδιών, η Νικολέττα Ράλλη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για πολύ προσωπικά της θέματα, όπως για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη, τον πόλεμο που δέχτηκε αρχικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου συμμετείχε, για το φλερτ της με τον Χρήστο Χολίδη και τα μελλοντικά σχέδιά της.

Νεροτσουλήθρες

H επόμενη στάση ήταν για «survivors»! Στο απέραντο Water Park ο Νίκος και η Νικολέττα δοκίμασαν τις δυνάμεις τους! Νεροτσουλήθρες, θαλάσσια ποδήλατα, εναέριες τροχαλίες, παιχνίδια στο νερό, δύο μεγάλες λίμνες, μια υπέροχη παραλία και πολλά εστιατόρια και καφέ έγιναν το πεδίο… άσκησης και επιβίωσης για την εντυπωσιακή blogger, που αγαπάει την περιπέτεια, και τον γοητευτικό οικοδεσπότη της εκπομπής! Με κομμένη την ανάσα, επισκέφθηκαν τις φημισμένες σπηλιές Batu Caves, που ανακαλύφθηκαν το 1892 και αποτελούν το ιερότερο κέντρο προσκυνήματος της ινδικής κοινότητας στη Μαλαισία. Στην είσοδο δεσπόζει το άγαλμα του θεού Murugan, ύψους 42 μέτρων.

Ο επίλογος της μεγάλης αυτής βόλτας στη συναρπαστική πρωτεύουσα γυρίστηκε στο επιβλητικό εθνικό χρυσό παλάτι της πόλης Istana Negara, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με αυστηρούς έφιππους φρουρούς!

Follow Celebrity Travel

Facebook /CelebrityTravelGR
Instagram @CelebrityTravelGR
Twitter @TravelCelebrity
#CelebrityTravelGR

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...