Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Αθλητικός τουρισμός στη Θεσσαλονίκη

❱❱ Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ορφανός, έτοιμος να «ξυπνήσει» την πόλη που γεννάει ταλένταΜια πόλη που «γεννάει» ταλέντα, πρωταγωνίστρια στον χώρο των σπορ, στοχεύει να ξανακάνει τη Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ορφανός μέσα από το στιβαρό πρόγραμμά του για τον αθλητισμό και την ανάπτυξή του, που προβλέπει δράσεις μαζικού αθλητισμού σε συνεργασία με τα σχολεία και πρωτοβουλίες εθελοντών. 

Προτεραιότητά του είναι η υποστήριξη και η ενίσχυση της αθλητικής τουριστικής ανάπτυξης, με στόχο την τόνωση της τοπικής οικονομίας και την προβολή της πόλης.

«Η Θεσσαλονίκη είναι συνυφασμένη με τον αθλητισμό. Μια πόλη που “γεννάει” ταλέντα κατά κύματα σε όλα τα αθλήματα, τα οποία διακρίθηκαν σε αγώνες υψηλών προδιαγραφών, όπως Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, καθώς και Μεσογειακοί Αγώνες, χαρίζοντας δόξα και φήμη στην Ελλάδα μας. Ανάλογες διακρίσεις υψηλού επιπέδου πέτυχαν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης σε πολλά αθλήματα, αποδεικνύοντας ότι με σωστή οργάνωση τα καταφέρνουμε παντού. Εχω διατελέσει υφυπουργός Αθλητισμού και με τους περισσότερους από τους συλλόγους της Θεσσαλονίκης έχω ήδη συνεργαστεί. Την ίδια πολιτική θα ακολουθήσουμε και στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Θα ενημερώνομαι από τους συλλόγους, θα αξιολογώ τα προβλήματα και θα δίνω λύσεις που θα ανταποκρίνονται στα πραγματικά δεδομένα της πόλης» τονίζει ο κ. Ορφανός.

Ο ΣΕΓΑΣ

Στον τομέα του μαζικού αθλητισμού προτείνει την ενδυνάμωση του Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή, το ΣΕΓΑΣ και την προσέλκυση συμμετοχής μεγάλων αθλητών. Ακόμα ανακοίνωσε «ολυμπιακές μέρες», καθώς το 2020 είναι χρονιά Ολυμπιακών Αγώνων. Μεγάλοι Ελληνες αθλητές από τα 33 ολυμπιακά αθλήματα θα διδάξουν το άθλημά τους σε παιδιά.

Επίσης, θα θεσμοθετήσει τον Ποδηλατικό Γύρο της Θεσσαλονίκης με στόχο την καλλιέργεια της ποδηλατικής κουλτούρας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...






Μποζουκια Αθηνα