Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν σας βοηθούν ούτε η εγωκεντρική συμπεριφορά ούτε...

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Βρέθηκε νέο πτώμα σε βαλίτσα

❱❱ Ανασύρθηκε από την Κόκκινη Λίμνη και περιέχει, σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, τη σορό της 8χρονης Elena που είχε «καθαρίσει» ο Μεταξάς
❱❱ Ανοίγουν στόματα! Φιλιππινέζα κατήγγειλε ότι τη βίασε το 2017 και βιντεοσκόπησε τη φρικτή πράξη

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με πρωταγωνιστή τον serial killer λοχαγό Νίκο Μεταξά, καθώς νωρίς χθες το απόγευμα ανασύρθηκε από τον πάτο της Κόκκινης Λίμνης και δεύτερη βαλίτσα, η οποία περιείχε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση!

Η ρομποτική κάμερα κατέγραψε τα δεδομένα σε συγκεκριμένα σημεία, τα οποία υπέδειξε το σόναρ, και λίγο μετά ένας δύτης ανέσυρε στην επιφάνεια την ταξιδιωτική βαλίτσα. Μέσα σε αυτή, σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, βρέθηκε το πτώμα της 8χρονης Elena Natalia Bunea, ενώ αναζητείται ακόμα αυτό της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola. Η επόμενη πράξη του δράματος θα γραφτεί στο νεκροτομείο, όπου οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους θα διενεργήσουν τη νεκροτομή.

Στο μεταξύ, ανοίγουν σιγά σιγά τα στόματα γυναικών που γνώρισαν το σατανικό πρόσωπο του στρατιωτικού, προτού καν μαθευτεί ότι αφαίρεσε με ανατριχιαστική ψυχρότητα επτά ζωές. Οπως κατήγγειλε στην Αστυνομία μια 21χρονη Φιλιππινέζα, το 2017 έπεσε θύμα βιασμού από τον 35χρονο στρατιωτικό, ο οποίος μάλιστα κατέγραψε την αποτρόπαια πράξη με το κινητό τηλέφωνό του!

Ο αδίστακτος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς οδηγήθηκε εκ νέου χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, το οποίο ανανέωσε για άλλες οκτώ ημέρες τα διατάγματα προσωποκράτησής του. Ταυτόχρονα, προκάλεσε σοκ η αποκάλυψη του ανακριτή της Αστυνομίας ότι σε βάρος του έχει γίνει καταγγελία για βιασμό!

Σύμφωνα με το sigmalive, η νεαρή γυναίκα προσήλθε στις 30 Απριλίου στο ΤΑΕ Λευκωσίας και κατήγγειλε πως τη βίασε ο 35χρονος όταν ήταν 19 χρόνων. Σύμφωνα με την ίδια, γνώρισε τον 35χρονο το 2016, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών Badoο, και κατά τη διάρκεια των συνομιλιών τους ο σατανικός στρατιωτικός με τις… καλλιτεχνικές «ανησυχίες» την έπεισε πως διέθετε τα προσόντα για να γίνει μοντέλο.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 την πήρε από το σπίτι της με το αυτοκίνητό του, δήθεν για να της δείξει φωτογραφίες που είχε τραβήξει, και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία της Λευκωσίας, όπου τη βίασε, ενώ ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσε τα πάντα με το κινητό του!

Λίγες ημέρες αργότερα, η 19χρονη αποκάλυψε ό,τι είχε συμβεί στην πρώην σύζυγο του ιλάρχου και σε μια φίλη της που δεν βρίσκεται πια στην Κύπρο. Μάλιστα, όταν έκανε την καταγγελία, παρέδωσε στους αστυνομικούς φωτογραφίες από μηνύματα που αποδεικνύουν ότι είχε όντως εκμυστηρευθεί τον βιασμό.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το 2018 συνομιλούσε και πάλι με τον 35χρονο «Ορέστη» στο facebook, χωρίς να γνωρίζει ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, καθώς χρησιμοποιούσε άλλο ψευδώνυμο! Την ίδια ώρα, η στάση του serial killer απέναντι στους αστυνομικούς δείχνει έναν αμετανόητο και ιδιαίτερα κυνικό άνθρωπο. Σύμφωνα με δημοσίευμα, φέρεται ότι είπε κάποια στιγμή στους αξιωματικούς της Αστυνομίας που τον ανέκριναν: «Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι»!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα