Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Ο Μάριος είναι ζωντανός»

❱❱ Το… παραμύθι του εγκεφάλου της δολοφονίας Παπαγεωργίου!

Από την
Ντέμη Ντάβαρη

Νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας επιστράτευσε στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας ο 76χρονος Πέτρος Μιχαλεάκος, που κατηγορείται ως «εγκέφαλος» της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, υποστηρίζοντας ότι ο άτυχος νεαρός βρίσκεται εν ζωή, παρόλο που όλα δείχνουν ότι είχε φρικτό τέλος!

Ανάμεσα σε αντιφάσεις και έλλειψη λογικού ειρμού, ο πρωταγωνιστής του θρίλερ με την εξαφάνιση του Μάριου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά πριν από επτά χρόνια, αρνήθηκε ακόμη μία φορά ότι τον σκότωσε.

«Πιστεύω ότι ο Μάριος ή χρωστούσε χρήματα ή είχε σχέση με ναρκωτικά!» ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Μιχαλεάκος και, παρά το από έδρας «σφυροκόπημα», επανέλαβε πως ο άτυχος νέος είναι ζωντανός, πυροδοτώντας την αντίδραση των συγγενών του 26χρονου που βρίσκονταν στο ακροατήριο.

«Είναι ή Ολλανδία ή Αμερική. Υπάρχει περίπτωση να ήξερα κάτι και να μην το πω; Ο στόχος είναι άλλος – θα φανεί!» υποστήριξε, ισχυριζόμενος ότι ο αδικοχαμένος νέος σχεδίασε ο ίδιος την απαγωγή του για να αποσπάσει 620.000 ευρώ από τη θεία του!

Παρά τις συνεχείς παροτρύνσεις του προέδρου να πει την αλήθεια, καθώς «θα λυτρώσει και τον ίδιο», ο κατηγορούμενος επέμεινε σε ασυνάρτητες εξηγήσεις για το τι μπορεί να συνέβη στον Μάριο τη μοιραία νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Πρόεδρος: «Πιστεύετε ότι ζει ο Μάριος;»

Κατηγορούμενος: «100%!»

Πρόεδρος: «Αμφισβητείτε το αίμα που βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του;»

Κατηγορούμενος: «Το αμφισβητώ. Το αίμα βρέθηκε στη ρεζέρβα, γιατί ο Μάριος είχε κόψει το δάχτυλό του. Γιατί πήγαν το αυτοκίνητό του στο υπόγειο πάρκινγκ της θείας του; Κάτι έγινε εκεί…»

Σε έναν μονόλογο του παραλόγου, υποστήριξε πως το βράδυ της 10ης Αυγούστου του 2012 συνάντησε τον Μάριο στο Τροκαντερό και το θύμα τού μίλησε για το «σχέδιό» του να αρπάξει χρήματα από μια ηλικιωμένη θεία του, υπονοώντας ότι σε αυτό το σενάριο εμπλέκεται και η μητέρα του!

Μάλιστα, αρνήθηκε κατηγορηματικά την εμπλοκή του και στην απόπειρα απαγωγής της μητέρας του Μάριου, Βαρβάρας Θεοδωράκη, ενώ, παρά τις έντονες πιέσεις που δέχτηκε από τους εφέτες και τον εισαγγελέα, δεν θέλησε να δώσει τέλος στο μαρτύριο της άτυχης μητέρας, που πασχίζει επί επτά χρόνια να μάθει την αλήθεια για το τι συνέβη στο παιδί της και να βρει επιτέλους τα κόκαλά του για να τα θάψει…

Η αυλαία της προκλητικής απολογίας του 76χρονου έπεσε με τους συγγενείς του Μάριου να τον αποκαλούν «δολοφόνο» και «βρικόλακα», ζητώντας του να πει πού έκρυψε τη σορό του. Την ίδια ώρα, ένας συγκατηγορούμενός του, που απολογήθηκε στο δικαστήριο, τον κατονόμασε ως τον υπαίτιο για τον θάνατο του 26χρονου.

«Εσύ είσαι αυτός! Πέθανε το παιδί από την πρώτη ημέρα, τον έχετε σκοτώσει. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Γουρούνι! Θα με σκότωναν κι εμένα και θα με έριχναν σε χαντάκι» είπε ο 60χρονος, που ομολόγησε πως ο ίδιος τηλεφωνούσε στη μητέρα του Μάριου ζητώντας λύτρα, κατόπιν εντολής του 76χρονου.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...