Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Μάνα είναι μόνο μία!

❱❱ Οι celebrities τίμησαν τη Γιορτή της Μητέρας με ρετρό φωτογραφίες  και αφιερώσεις γεμάτες γλύκα και τρυφερότηταΔεν ήταν τυχαίο ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής Γιορτής της Μητέρας τα social media πλημμύρισαν με ευχές και φωτογραφίες μανάδων, αφού οι celebrities τις τίμησαν και με το παραπάνω με λόγια θερμά, γεμάτα αγάπη.

«Είναι ένας χρόνος τώρα που κατάφερα και σε κατανόησα πιο βαθιά, σε “θυμήθηκα” πολλές φορές και σε επικαλέστηκα άλλες τόσες. Είναι ένας χρόνος τώρα που σε αναζήτησα για να σε ρωτήσω πράγματα που δεν γνώριζα και σε κάλεσα για να μου απαντήσεις σε απορίες που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχα. Είναι ένας χρόνος τώρα που σου εκμυστηρεύτηκα αγωνίες μου αναζητώντας τις απαντήσεις στην εμπειρία σου και που ένιωσα άσχημα για όσες φορές υπήρξα “κακιά” μαζί σου» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη, που πριν από έναν χρόνο περίπου απέκτησε το πρώτο της παιδί, σε μια μακροσκελή ανάρτηση-ύμνο στη μητέρα της, την οποία ευχαρίστησε και κατανόησε απόλυτα λόγω του ερχομού στον κόσμο της δικής της κόρης.

Λιτό, πλην όμως περιεκτικό ήταν το μήνυμα του Γιώργου Αγγελόπουλου στη λεζάντα της φωτογραφίας με τη δική του μητέρα που ανέβασε στο Ιnstagram. «Χρόνια πολλά, σε αγαπώ» έγραψε o Ντάνος και… σάρωσε τα likes.

screen shot 2019 05 12d at 8.49
Αριστερά: Η Ελεονώρα Μελέτη με τη μαμά της. Δεξιά: Ο Γιώργος Νταλάρας με την κόρη του Γεωργιάννα

Σύντομη μεν, ξεχωριστή δε υπήρξε και η διαδικτυακή αφιέρωση του Τόλη Βοσκόπουλου στη σύζυγό του Αντζελα Γκερέκου και μητέρα της μονάκριβης κόρης τους Μαρίας. «Χρόνια πολλά στην πιο σημαντική μαμά, που μου πρόσφερε το πιο όμορφο δώρο! Χρόνια πολλά, μαμάδες!» σημείωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Ευχές

Ενα τετράστιχο του αείμνηστου Μάνου Ελευθερίου επέλεξε ο Γιώργος Νταλάρας για να εκφράσει τις ευχές του στη γυναίκα του Αννα και την κόρη του Γεωργιάννα. «Μάνα, το μάννα τ’ ουρανού/ δέντρο του παραδείσου/ στη ρίζα του ψηλού βουνού/ φύτεψα την ευχή σου».

Ευρηματικός στο μήνυμά του υπήρξε και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. «Δεν πά’ να είσαι καλός, κακός, αστροναύτης, δολοφόνος, ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο, ρε δεν πά’ να είσαι ακόμα και πολιτικός… Αυτή είναι εκεί γιατί μόνο εκείνη σε έχει ζήσει μέσα της 9 μήνες, έχει νιώσει πρώτη την καρδιά σου να χτυπάει, εκείνη σε ξεσκάτιζε και έβαζε κομπρέσες στο κεφάλι όταν είχες πυρετό, εκείνη ήταν, είναι και θα είναι για σένα τα πάντα! Ποσό δύσκολα λες σ’ αγαπώ στη μάνα; Νιώθεις ντροπή; Εδώ έρχεται το ίνστα και σου λύνει τα χέρια :-))) Σ’ αγαπώ, ρε μάνα, χρόνια» έγραψε.

Συγκινητική

Οσο για την Κατερίνα Καινούργιου, ήταν κι αυτή άκρως συγκινητική. «Αν δε σ’ είχα, μαμά μου, δε θα μάθαινα πώς είναι ν’ αγαπάς χωρίς αντάλλαγμα… και αυτό είναι η μεγαλύτερη αλήθεια του κόσμου» ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της, δημοσιεύοντας μια παλιά φωτογραφία της ίδιας με τη μαμά της.

screen shot 2019 05 12 at 8.49
Από αριστερά: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δίπλα στη μητέρα του. Η Κατερίνα Καινούργιου σε νηπιακή ηλικία με τη μαμά της στη θάλασσα. Ο Ντάνος με τη μανούλα του

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...