Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 27 Μαΐου

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να χαρείτε απερίσπαστοι τον έρωτά σας και να αποφασίσετε από κοινού με τον σύντροφό σας να…

ΚΡΙΟΣ: Ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι στην επαγγελματική πορεία σας, γι’ αυτό φροντίστε στο εξής να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Θα αρχίσετε να διανύετε μια όμορφη περίοδο και ίσως βρεθούν και οι προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε αισθηματική δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ: Πραγματοποιήσετε με μεθοδικότητα τις επαγγελματικές συναντήσεις σας ή κλείστε συμφωνίες για τις οποίες έχετε εργαστεί. Συναισθηματικά δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, παρότι οι συζητήσεις σας με τον σύντροφό σας δεν θα γίνουν όλες σε ήρεμο κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από εσάς εξαρτάται οι εντάσεις στο κοινωνικό περιβάλλον σας να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε ποιοι προσπαθούν να σας διευκολύνουν και ποιοι να σας εξαπατήσουν, φορτώνοντάς σας ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώστε το κλίμα στη δουλειά με ριζικές αλλαγές και αναμοχλεύοντας υποθέσεις που είχαν μείνει στο συρτάρι αχρησιμοποίητες. Ενισχύστε τον δυναμισμό σας και κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σας για να λύσετε τα κοινά προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Ο ρομαντισμός και ο έρωτας αρχίζουν να ανθίζουν, αναπτερώνοντας το ηθικό σας, ενώ και τα επαγγελματικά σχέδιά σας βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή τους. Παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας και υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε για τίποτα και για κανέναν να μην ξεφεύγετε από τους βασικούς στόχους που έχετε θέσει. Δημιουργούνται σταδιακά οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσετε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Μην παραμελείτε την υγεία σας και τη διατροφή σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι μετακινήσεις που θα απαιτηθούν από εσάς, κυρίως λόγω της θέσης σας στην εργασία σας, θα σας κρατούν σε εγρήγορση και συνεχή ένταση. Τα ευχάριστα γεγονότα δεν θα λείψουν, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει η ζωή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρπάξτε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν επαγγελματικά και μην επαναπαυτείτε μέχρι να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσατε. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια τα οικογενειακά προβλήματα που μένουν άλυτα και αυτό θα σας αγχώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε την προσωπική σας σχέση με μεγαλύτερη σοβαρότητα για να κατασταλάξετε επιτέλους εάν θα ακολουθείτε στο εξής τα «θέλω» ή τα «πρέπει». Δεν γίνεται να αλλάζετε πλεύση ανάλογα με το τι σας συμφέρει, γιατί έτσι δεν πρόκειται να πείσετε κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας σημειώνονται εξαιτίας κάποιων προσώπων από τον επαγγελματικό χώρο σας, που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν. Ξεχωρίστε αυτά τα άτομα από τα υπόλοιπα, που συμφωνούν με τις απόψεις σας και τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειές σας για να ξεπεράστε κάποια διλήμματα που ανακόπτουν την ανοδική σας πορεία, ενώ παράλληλα πρέπει να αλλάξετε τα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή και να προβείτε στις κατάλληλες κινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να χαρείτε απερίσπαστοι τον έρωτά σας και να αποφασίσετε από κοινού με τον σύντροφό σας να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και ελάτε ο ένας πιο κοντά στον άλλον.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...