Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πήγε να τη στραγγαλίσει

❱❱ Η Τζαβάρα έκανε μήνυση στον Παπαμακάριο για απόπειρα ανθρωποκτονίαςΟύτε ένα ούτε δύο, αλλά 36 (!) δολοφονικά χτυπήματα εντόπισε η ιατροδικαστής στο σώμα της Μαντώς Τζαβάρα, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον μπασκετμπολίστα Μανώλη Παπαμακάριο, και περιγράφονται με λεπτομέρειες στη μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας που κατέθεσε χθες σε βάρος του η 43χρονη στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς.

Τα ίχνη στραγγαλισμού που εντοπίστηκαν στον λαιμό της, το τραύμα με μαχαίρι στην περιοχή του φρυδιού πάνω από το αριστερό μάτι της, αλλά και τραύματα 60 τετραγωνικών εκατοστών στην περιοχή του στήθους, σε συνδυασμό με τα ανατριχιαστικά μηνύματα με τα οποία φέρεται ότι τη «βομβάρδιζε» το τελευταίο διάστημα ο γνωστός αθλητής, απειλώντας, μεταξύ άλλων, ότι «θα της βγάλει τα άντερα», οδήγησαν την άτυχη γυναίκα ξανά στο αστυνομικό τμήμα.

Μόνο που, αυτή τη φορά, η μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της δεν αφορούσε πρόκληση σωματικής βλάβης, αλλά απόπειρα ανθρωποκτονίας.

12 f3 georgioy1«Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης κατέστησαν μονόδρομο τη νέα αυτή μήνυση» εξήγησε στην «Espresso» o δικηγόρος της Μαντώς Τζαβάρα, Σταύρος Γεωργίου (μικρή φωτό), και διευκρίνισε πως στην περιοχή του λαιμού της «τα ευρήματα δείχνουν ισχυρή περίσφιξη με το χέρι, η οποία, δεδομένης και της σωματικής διάπλασης του μπασκετμπολίστα σε σχέση με το θύμα, αποκαλύπτουν τον κίνδυνο για τη ζωή της». 

Ο άγριος ξυλοδαρμός της 43χρονης έγινε γνωστός πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν η ίδια δημοσιοποίησε στον λογαριασμό της στο facebook τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες της, επειδή φοβόταν και νέα επίθεση από τον πρώην άσο του παρκέ.

Τα sms

Στα μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο αθλητής ορκιζόταν ότι «θα τη σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια». Τον περασμένο Απρίλιο, η Μαντώ Τζαβάρα είχε δεχθεί και άλλη επίθεση από τον Μανώλη Παπαμακάριο, χωρίς όμως να τον καταγγείλει στις Αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η πλευρά του μπασκετμπολίστα, που τηρεί σιγή ιχθύος, επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, χωρίς ωστόσο να προβεί στην κατάθεση μήνυσης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...