Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Μαρτυρία «βόμβα» για το «Noor One»

❱❱ Χειρόγραφο που εμφανίστηκε στη δίκη αναφέρεται στον Γιαννουσάκη και αφορά την παράδοση τμήματος του αμαρτωλού φορτίου της ηρωίνης!Στο σημείωμα-φωτιά για το παράνομο φορτίο που έκρυβε στα αμπάρια του το ναρκόπλοιο «Noor One» αναφέρθηκε στην κατάθεσή του ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο μεσεγγυούχος που έχει αναλάβει ως και σήμερα τη φύλαξη του πλοίου.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, το εν λόγω χειρόγραφο απευθυνόταν στον Μάκη Γιαννουσάκη και αφορούσε την παράδοση τμήματος του αμαρτωλού φορτίου της ηρωίνης, που μάλιστα κατά τον κατηγορούμενο εφοπλιστή άγγιζε τους 3 και όχι τους 2,1 τόνους που κατάφεραν να εντοπίσουν οι Αρχές! «Μέσα σε έναν αεραγωγό στο πλοίο βρέθηκε ένα χειρόγραφο, το οποίο έλεγε: “Κύριε Γιαννουσάκη, περιμένω 450 κιλά σκόνης, πείτε μου το σημείο παράδοσης”…» είπε ο μάρτυρας, με την αναφορά στο επίμαχο σημείωμα να γίνεται πρώτη φόρα στο ακροατήριο, καθώς δεν είχε αναφερθεί ούτε πρωτόδικα.

Ακατάλληλο

Την ίδια ώρα, ο μεσεγγυούχος αναφέρθηκε και σε δεύτερο έγγραφο, το οποίο περιλάμβανε 16 ονόματα πλοίων που, κατά την εκτίμησή του, σχετίζονται με διεθνές κύκλωμα μεταφοράς ναρκωτικών. Ο ίδιος χαρακτήρισε πλοίο-βρικόλακα το «Noor One», εξηγώντας πως ήταν ακατάλληλο για μεγάλους πλόες, αφού δεν είχαν γίνει απαραίτητες επισκευές, ενώ υποστήριξε πως το πλοίο δεν άξιζε πάνω από 70.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου όλου του εξοπλισμού!

Αναφερόμενος στο σημείο όπου κατέπλευσε το πλοίο, φορτωμένο με τα ναρκωτικά, στην Ελευσίνα, ο μάρτυρας εξήγησε πως ενδείκνυται για… εγκληματικές δραστηριότητες! «Βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ναυάγια.

Ο μόνος τρόπος για να δέσει εκεί ήταν με κάποιο ρυμουλκό. Ο χώρος δεν έχει καθόλου φωτισμό το βράδυ και δεν περνάει κανείς από εκεί, εκτός από κάποια απορριμματοφόρα». Μάλιστα, ανέφερε πως ήταν πολύ εύκολο να το πλευρίσει μια λάντζα για να γίνει η μεταφόρτωση της ηρωίνης, ενώ υποστήριξε πως η ποσότητα των ναρκωτικών ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσε να μην είχε γίνει αντιληπτή από το πλήρωμα.

Ολοκληρώνοντας την κατάθεσή του, ο μάρτυρας εξήγησε πως υπάρχουν εταιρίες που «λαδώνουν» υπαλλήλους σε διάφορα λιμάνια για να αποφύγουν τους ελέγχους, ενώ έκανε λόγο για δεκάδες εταιρίες-φάντασμα Ελλήνων ιδιοκτητών με σημαίες «ευκαιρίας», οι οποίες εκπροσωπούνται από διάφορους αχυρανθρώπους.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα