Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 26 Ιουλίου

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον σύντροφό σας, που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής…

ΚΡΙΟΣ: Θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για τον επαγγελματικό σας χώρο, ώστε να αντιμετωπίσετε όσους αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία σας. Οργανώστε το καθετί για να λειτουργείτε κι εσείς οργανωμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε τον σύντροφό σας, που θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνει και εντυπωσιάστε τον παίρνοντας πρωτοβουλίες. Απολαύστε τη ζεστασιά που σας παρέχει η οικογένειά σας και δεχτείτε απλόχερα ό,τι σας δίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από το να απομακρύνεστε από τα προβλήματα, φροντίστε να είστε έτοιμοι για όλα. Η σχέση σας είναι πιο σημαντική από διάφορες κοινωνικές συναναστροφές. Θα έχετε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθετε με ευκολία στις αισθηματικές σας υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις και ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας για να προχωρήσετε ανενόχλητοι σε σημαντικές αλλαγές και να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε. Αποφύγετε να δεσμευτείτε δίνοντας υποσχέσεις, τις οποίες το μόνο σίγουρο είναι ότι στο μέλλον θα αθετήσετε.

ΛΕΩΝ: Αναθεωρήστε κάποιες από τις σχέσεις σας, κάντε έναν υπολογισμό στα λάθη που πράξατε μέχρι τώρα και, κυρίως, διώξτε άσχημες αναμνήσεις από το μυαλό σας για να είστε έτοιμοι να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Γίνετε όσο πρέπει παρορμητικοί για να μη χαρακτηριστείτε επιπόλαιοι από άτομα που θα σας ανταγωνίζονται στον εργασιακό χώρο και δείξτε εμπιστοσύνη σε συνεργάτες, χωρίς όμως να γίνετε ευκολόπιστοι.

ΖΥΓΟΣ: Οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας και μην αφήνετε το περιβάλλον να αποσπά την προσοχή σας ή να καταναλώνει αρκετή από την ενέργειά σας. Η διατήρηση μιας σταθερής πορείας θα είναι σημαντική για το μέλλον της καριέρας σας αλλά και της προσωπικής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έχετε ευχέρεια στον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας, ενώ συγκυρίες και άτομα του εργασιακού και του οικογενειακού περιβάλλοντος θα στηρίζουν τις επιδιώξεις σας και θα συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προχωράτε με κλειστά μάτια, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσάς. Περάστε τη μέρα με φιλικά πρόσωπα και θα διασκεδάστε αφάνταστα. Ξεκαθαρίστε παλιές συναισθηματικές καταστάσεις προτού προχωρήσετε σε νέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απολαύστε την προσοχή που σας δίνουν οι γύρω σας τώρα που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας για να μην υπάρξει ρήξη. Να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να πάρετε αυτά που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επισκεφτείτε ένα μέρος στο οποίο δεν έχετε πάει και αλλάξτε τη διάθεσή σας. Διεκδικήστε με πείσμα αυτά που σας ανήκουν ή αυτά που σας χρωστούν. Απαλλαγείτε από σχέσεις και συνεργασίες που σας δημιούργησαν δυσάρεστες εμπειρίες κατά το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση οι απαιτήσεις σας να βρουν τους πάντες σύμφωνους. Ενα ταξίδι θα ήταν ιδανικό για να βρείτε πάλι την ηρεμία σας. Βάλτε οριστικό τέλος στα διλήμματα ή την παρορμητική διάθεσή σας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...




Μποζουκια Αθηνα